Biała Lokomotywa Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 chrapliwy głosFilharmonia zakupiła nowego Steinway’a koncert Czajkowskiego nabiera zanurzenia migające dłonie wyławiają bezzębny uśmiechpopilnuję kierowniczko nie czekał płyniemy w Sonacie Księżycowej
krzysztof marek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 brawo za oryginalność. jak już pisałem na BL (gdzie warto zaglądać mimo ogólnego przekonania że tam nie ma nic ciekawego i godnego uwagi) dla mnie ten wiersz jest o sztuce przez duże "S" dla zwykłego zjadacza chleba i w dodatku szczerbatego :) efekt jest taki że "płyniemy". każdy na swój sposób ale w jednej "Sonacie Księżycowej"... pozdrawiam Lokomotywo :)
Biała Lokomotywa Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krzyśku, za rady, czytanie i opinie, lubię je. Każdy ma swój rodzaj odbioru Sonaty:) Pozdrawiam bardzo miło:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aż się uśmiechnęłam:) Dobre skojarzenie - pozdrawiam:)
Dawid Rt Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Puenta taka leciutka jakby naprawdę się płynęło ;-) ps. co to jest BL, o którym wspomniał Krzysztof? Pozdrawiam Lokomotywo
krzysztof marek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dział pod nazwą Forum/bez limitu www.poezja.org/debiuty/viewforum.php?id=71
Grażyna_Kudła Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 podpisuję się pod tym, co napisał Krzyś; jako zwykły zjadacz chleba, często suszę zęby (jeszcze mam- na razie:)) jak słyszę niektóre kawałki, chociaż nie jestem miłośniczką muzyki poważnej; mam coś w swoich, napisane po zachłyśnięciu się Mozartem pozdrawiam serdecznie, Grażyna :)
eliza2 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 bardzo ciekawie, mimo że oszczędnie, a może właśnie dlatego:)
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 no tak! i ja uwielbiam "Sonatę Księżycową" ...za każdym razem przemawia "inaczej", ale wciąż b. osobiście serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Magda_Tara Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Himilsbach z Basieńką pod pachę :))))))) świetne, Biała, Lo :))
HAYQ Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 mnie też nie upilnował i gwizdnęli lusterko, albo sam to zrobił, może za mało dałem? ;)) Dobry wiersz, sie płynieee Pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, Biała, jeden z twoich lepszych wierszy Czajkowskiego ostatnio mordowałem ale Beethoven z puenty niedościgniony bardzo na tak kursywy a wiersz z gatunku obrazowych - dobry pozdrawiam r
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Dawidzie, a co to jest BL, to już wiesz:) Pozdrawiam również:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też jeszcze mam co suszyć:) myślę, że świetnie jest mieć czym się zachłystywać - żadne odkrycie, ale zawsze:) Pozdrawiam również Grażynko i dziękuję za odwiedziny:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Elizo, nadmiar słów nie zawsze niesie za sobą treść, w każdym razie nie jest warunkiem. Dziękuję za zajrzenie i też pozdrawiam:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha ha, już to widzę:) Dzięki:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie upilnował i nawet nie zawołał kasy, chyba uzbierał wcześniej:) Dzięki - też pozdrawiam:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, Biała, jeden z twoich lepszych wierszy Czajkowskiego ostatnio mordowałem ale Beethoven z puenty niedościgniony bardzo na tak kursywy a wiersz z gatunku obrazowych - dobry pozdrawiam r Koncert na żywo robi wrażenie i za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu jak można tak grać:) Dziękuję za komentarz i pozdrawiam również:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu dziękuję, teraz będę jej też słuchać inaczej:) Pozdrawiam:)
Zjajami_Baba Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytam jak erotyk ;)
Rekomendowane odpowiedzi