Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Poet Ka nie dziękuj tylko sama dopisz ciąg dalszy !
    • @Jacek_Suchowicz dziękuję za wiersz!
    • @Poet Ka   a kto dziś inkaust w nocy używa to pewno tylko z forum Poet ka w bloku kliknięcia całą noc słychać klikanie dziadka klikanie dziecka   młodzież też klika lecz ciut inaczej i kawał nocy im przyjdzie urwać grają namiętnie młodzi smarkacze i któryś rano krzyknie o kulwa    :)))  
    • @Annna2 tak, masz rację  @Jacek_Suchowicz dziękuję!
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Witaj - zgadza się pisząc jestem sobą nikogo nie naśladuje tak jest od lat -             i nie planuje tego zmienić - dziękuję za czytanie -                                                                                                 Pzdr.serdecznie.              Witaj - twoje uwagi zawsze cenie - poprawiłem to i tamto - dziękuję -                                                                                           Pzdr.uśmiechem.  Witaj - dziękuję -                                      Pzdr. Witam - cieszy mnie że zrobiła wrażenie - ten wiersz mam ciągle w sercu -                                                                                                       Pzdr.serdecznie. Witam - dziękuję ci serdecznie za owe  - pięknie -                                                                                           Pzdr. @Leszczym - @Posem - dziękuję - 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...