cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. od czegoś trzeba zacząć :-) A z pestki może być i dynia , nawet dwie ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. troszeczkę ważne to jest ;-) No i służy impo ... inwencji - znaczy :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widać i cezary może być Dzikus - w kuchni , mandarynki , obdzieranie ze skóry ... ;-) dobrze , że koniec przerwy - zapraszam do następnych i pozdrawiam .
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakie górnolotne och i ach ;-) - dziękuję !
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za przychylność i pozdrawiam , C :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdyby tak jeszcze pełne kieszenie natchnienia ! A kuchnia ... - ona chyba ma takie kieszenie ;-)
Yoda Elektroda Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jeszcze trochę poczytamy o rozkoszach w kieszeni (to już drugi raz dziś) i będziemy się bali włożyć tam rękę. A&P
Magda_Tara Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdyby tak jeszcze pełne kieszenie natchnienia ! A kuchnia ... - ona chyba ma takie kieszenie ;-) :) i wyszło szydło z worka :)))))))
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tęsknoty ... czasem bywają . Fajnie , że się podoba :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. łączę się w bólu ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ... nie czytałem albo przeoczyłem ... Ale w zastępstwie może być długopis ;-) No nie ?
miet dlugolecki Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 (szerokich wiatrów) - powiedział Cezary Z krążownikami i kutrami udało Ci się Cezary, ale żeglarzom życzymy pomyślnych wiatrów, szerokich wód albo przysłowiowej stopy wody pod kilem jednakże jak mój kolega Aborygen zauważył - poeta może posługiwać się, czy wymyślać język dziwny i dlatego " tajemniczy i poetyczny". Nie zdziwił bym się gdybyby "częstotkliwość" znalazła swoje miejsce w następnej edycji Słownika Poprawnej Polszczyzny. Znikam znowu do kambuza, a nuż znajdę jeszcze jakąś dorodną Mandarynkę Pozdrowienia
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Oj Cezary, skusiłeś mnie tytułem :) Uwielbiam mandarynki, ich cząstki zawsze kojarzą mi się z dotykiem ust. Ot, takie spojrzenie od babskiej strony. Jest dobrze, apetycznie i zmysłowo. :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. delicje od Alicji ? Dziękuję :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. delicje od Alicji ? Dziękuję :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a , to już zależy od regionu ;-)
Rekomendowane odpowiedzi