Pan_Biały Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 pytaszale co tak naprawdę zafascynowało cię we mnie uśmiecha się zaspana żarówka więc odpowiadamprzecież wiesz kochanie byłaś tak cudownie niepozbierana a ja czułem się na siłach by ulepić cię od początku gdzieś nad nami latały anioły pod postacią komarów i motyli pierwsze kąsały drugie przypominały tęczę obok której leżało wszystko i tak to się zaczęło choć nie bez znaczenia było twoje piekielne ciało
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Cały zabieram i nie brzęczę ;) (I donoszę OSA - FCB nadal 0:2) Pozdrawiam :)
Janusz_Ork Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Rafale, szczęśliwa kobieta, która odnajduje się w Twoim wierszu. Pozdrawiam. J.
Pan_Biały Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już 0-3 dla moich wiersz odległy ale aktualny, podobnie jak tytuł dziękuję za czytanie i komentarz pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janusz wiesz jak jest z kobietą - dziś szczęśliwa jutro nie pytaj;) dziękuję za czytanie i słowa r
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 dwa ostatnie wersy pozbawiają wiersza metafizyki - samcze krótkowzroczne oko ;-) Oczywiście wiersz dobry , ugruntowany , solidnie skonsolidowany . Bez dwóch ostatnich - baaardzo dobry ;-)) Nie musisz mnie lubić ;)
Pan_Biały Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatnie dwa wersy należą się mojej lepszej połówce, wiec nie ma mowy o "bez" ja mało kogo lubię dziękuję za czytanie i słowa r
Sztacheta Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dobry wiersz jest prawdziwy. Ten jest prawdziwy. Sztacheta
Pan_Biały Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję r
Marek Konarski Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Kobiety nie lubią, kiedy wymienianie "powodów" zaczyna się od ciała ale jednocześnie, jeżeli nie zaczniesz od niego - wpadają w panikę ;)) Dobre.
Magda_Tara Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 wiersz odczytuję sarkastycznie, ironicznie, w stylu:- Kochanie, jak sądzisz, lepszy będzie dla mnie miedziany kasztan, czy nasycona śliwka? - Kuuuu.....a! jak ten debil jedzie! zajechał mu z prawej strony, ledwo wymanewrował bolid! Dawaj, Kubica, dawaj!Brawoooo! wolę ze śliwek, tylko nie suszonych! ;D - tak to sobie czytam, ale...nie ma w tym nic negatywnego, żeby nie było :))))))) raczej taka tolerancyjna akceptacja siebie nawzajem ;D nie będę oryginalna, polecę Cezarym: wiersz dobry , ugruntowany , solidnie skonsolidowany tyle. .
Zjajami_Baba Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem jak kobiety - ZjajamiBaba jest zachwycona w każdym razie piekielnym ciałem, motylami i całą resztą, szczególnie pomysłem mimochodnej odpowiedzi podczas oglądania ulubionego meczu;)
Baba_Izba Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 Lubię Twoje wiersze, odbieram je jak krótkie proste ujęcia kadru kamerą, takie podpatrywanie rzeczywistości. Nawet jak znajdujesz się w samym środku akcji, nie przestajesz być jednocześnie zimnym (rzetelnym) okiem obiektywu. Sprawia to, że wiersze są bardzo prawdziwe. ".. nie bez znaczenia było twoje piekielne ciało" - któraż kobieta nie chciałaby wiedzieć, że tak ją widzi "jej" mężczyzna? Serdecznie pozdrawiam - baba
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 parafrazując Konarskiego, czując się w pełni upoważniona (ze względu na płeć) do zabrania głosu na temat: lubią nie lubią- na Twój sposób Rafale, to ja uwielbiam; nie przepadam za sportem, ale jestem fanką Twojego pisania; niech mnie ktoś pozbiera i ulepi od początku- to się nazywa mieć oparcie w mężczyźnie; świetny Twój kolejny wiersz; pozdrawiam serdecznie Grażyna :)
Pan_Biały Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem, że nie moja nie lubi kiedy oglądam mecz i zapominam że jest obok mnie w łóżku;)) dzięki za czytanie i "dobre" r
Pan_Biały Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie gdzieś jest to wszystko o czym piszesz "sarkastycznie, ironicznie", ale też musiałem zachować odniesienie do "mojej i jej" przeszłości, inaczej wiedziałaby że ściemniam;)) dziękuję za czytanie i komentarz r
Pan_Biały Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem jak kobiety - ZjajamiBaba jest zachwycona w każdym razie piekielnym ciałem, motylami i całą resztą, szczególnie pomysłem mimochodnej odpowiedzi podczas oglądania ulubionego meczu;) dziękuję za zachwyt i przede wszystkim czytanie:) r
Pan_Biały Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie tak bym chciał żeby była odbierana moja poezja, nic mniej i nic więcej - bardzo dziękuję za recenzję, jest mi bardzo miło:)) w odpowiedzi na pytanie, moja wciąż podpytuje, kochanie jak w tej sukience, a może dzisiaj spodnie, jak sądzisz, obciąć włosy czy zapuszczać a ja zawsze odpowiadam wyglądasz świetnie, więc myślę że kobiety lubią słyszeć że dobrze wyglądają nie wspominając jak w wierszu o cielesności;) jeszcze raz dziękuję Babo r
Pan_Biały Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Grażo za uwielbianie i świetny - dobre komentarze mobilizują, że warto pisać aj esli do tego to co się pisze jest czytane, tym większą sprawia to frajdę:) pozdrawiam r
miet dlugolecki Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2010 I znow nastepna bramka, nie do obrony... Do zo
Rekomendowane odpowiedzi