Zjajami_Baba Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 start: 9:58 pierwszy krzyk nigdy nie zamieni się w słowo wyrwanaś z moim sercem obtłuczone bolą tak Samum ...
krzysztof marek Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 nie rozumiem nic, no prawie nic. chyba taki burzliwy tekst. pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 chyba rozumiem, ale się boję zapytać.
krzysztof marek Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 mi też coś świta. nawiasem mówiąc, dałaś wiele do myślenia tym krótkim tekstem Babo.
Anna_Myszkin Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 No właśnie, bo jeśli jest tak wstrząsający jak się wydaje, to też nie mam pytań, chociaż korci mnie, żeby o ostatni wers dopytać. Pozdrawiam.
Biała Lokomotywa Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Operacja Mamum nie zawsze kończy się szczęśliwie i mogę zrozumieć, że boli jak cholera. Pozdrawiam:)
Magda_Tara Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 jak cholera, nieprzytomnie
Zjajami_Baba Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm... burzliwy. czyli nie zatrzymuje Mamum i Samum a miałam nadzieję że gra słów coś zrobi z tą nadmierną emocją. czasem tak uciekam w słowo kiedy mnie nie starcza.
Zjajami_Baba Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ile jest w nas poezji a ile prawdy. ile niedomówienia a ile zwyczajnego kłamstwa. ile metafory a ile prozy życia. proza życia - nic a jakże dosyć. poezja - pozwala to wszycho przełknąć. w każdym razie ja tak mam :)
Zjajami_Baba Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawość motorem rozwoju:) a jakie masz pomysły, Anno? ciekawam ja:)
Zjajami_Baba Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. noo... czasem aż chce się wyć. a pod wyciem taka dziura ziejąca. ale trzeba dupę w troki i pchać ten wózeczek do przodu; poza tym pisanie czeka;)
Wilcza Jagoda Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. prodziła baba dziecko, stała się mamumą i samuma musi se radzić :P hihi
dzie_wuszka Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. drażni mnie tytułowe skojarzenie z delfinem Umem, czy zna Babazjajami Uma?
Zjajami_Baba Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha! oto jest ciekawa interpretacja:) widzę, że każdy ma swój pomysł - to w poezji jest dla mnie najpiękniejsze właśnie, pod te słowa słówka słóweczka podklejamy się... swoją drogą, jeden z moich nicków to właśnie themamasama:)
Zjajami_Baba Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie znam ja Uma, mam nadzieję, że to nie grzech jakiś wielki? :)
Zjajami_Baba Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, Witku:) bardzo:) nawet nie wiesz:)
Oxyvia Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Też nie rozumiem. I mi też pierwszy krzyk kojarzy się z narodzinami, zwłaszcza, kiedy w tytule jest Mamum. :-)
Zjajami_Baba Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bingo:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha! oto jest ciekawa interpretacja:) widzę, że każdy ma swój pomysł - to w poezji jest dla mnie najpiękniejsze właśnie, pod te słowa słówka słóweczka podklejamy się... swoją drogą, jeden z moich nicków to właśnie themamasama:) i o to biega:))) wyobraznia i znajomość, bądz nieznajomość rzeczy :)))))
Rekomendowane odpowiedzi