Ewa_Kos Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 but ma numer trzydzieści osiem dzisiaj wykonał swoje zadanie ściskał nogę do pierwszej krwi pozwolił o wszystkim zapomnieć wieczorem stał pod stołem wywalił jęzor jak zziajany pies widać się umęczył z nogą o numer większą od niego
Wilcza Jagoda Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 hej , kosie, a to się narobiło... bąbel na całego, fajnie że tak o biednym bucie, którego nikt nie ma w poszanowaniu poetyckim, ty go upoetyczniłas, super, kłaniam się nisko i dzięki za komentarz!!!!! całuski, kosy w nosy!!!!
Judyt Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 no tak ah te buty...but- symbolicznie, fajnie się czytało J. serdecznie
eliza2 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 fajnie wyszło, podoba się:)
Pan_Biały Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 kopciuszek 2010? poczułem się jak pani w obuwniczym a tam pewnie marnie płacą dla mnie - nie tym razem r
Alicja_Wysocka Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 To nie noszą Cię na rękach? Fajnie Ewuś! :)
Ewa_Kos Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie nigdy nie miał ciasnego buta? No, ale szmat życia przed Nim, to pewnie się przekona, czego nie życzę:) Dzięki i pozdrawiam. E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Akurat przestali mnie nosić i oto skutki:) Dziękuję za komentarz i ciepło pozdrawiam:) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam:) E.K
Ewa_Kos Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpozdrawiam i bardzo dziękuję:) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za koment i cieszę się, że znowu jesteś:)) Serdeczności:) E.K.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 różne numery buty mają nie zawsze z prawdą chodzą w parze czasami pięty pościerają lub źródłem wielu są odparzeń :)) pozdrawiam Jacek
Oxyvia Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 No fajny wiersz o bucie i bąblu. :-) Znam ten ból, oj, znam!... Fajnie ożywiłaś ten but. Jak biedne, zziajane zwierzę, które nie wie, że jest szkodnikiem. (Zupełnie jak człowiek). Buziaki. Oxy.
Alicja_Wysocka Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Jeszcze cosik Ewe :) jak wszystkie baby kocham buty ale nie raz trafiłam bubel trzydzieści siedem chyba w sierpniu bez palców mi wykręcił numer zlekceważyłam go widocznie mówiąc że damskim jest pantoflem okrutnie zemścił się niebawem za to był gips i pogotowie odtąd nauczkę mam na wieki żeby się z każdym słowem liczyć stąd nienawidzę pantoflarzy szczególnie w tłumie na ulicy
Ewa_Kos Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dooobrze zrozumiałem i pochylam się nad propozycją:)) Dzięki wielkie za zagląd.Pozdrawiam!!! Odbiór! E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. różne numery ludzie noszą młodym i starym wciąż rosną stopy najwygodniejsze są kalosze nie narzekają chodzący boso Dziękuję Jacku i pozdrawiam:) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż trzy zwrotki!!! Zabrałam do ulu. Dziękuję Alu bardzo serdecznie:) E.K
Ewa_Kos Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię widzieć:)) Serdecznie dziękuję za koment taki miły dla mnie:).Pozdrawiam z całej siły. E.K.
Marek Konarski Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Fabuła mocno skąpa i niewyraźna, jeszcze się na dobre nie zaczęła a już się skończyła :) P.S. Polecam "Cebulę" Szymborskiej, tak "ożywiają" mistrzowie... :)
Janusz_Ork Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Ewo, bardzo zgrabna miniatura. Nie przejmuj się innymi. Pisz, bo Twój lepszy od wielu innych tutaj. Pozdrawiam. J.
Rekomendowane odpowiedzi