Anna_Para Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 najbardziej lubi momenty, jak ten, kiedy Jane krzyczy run, Forrest, run. obsługa sali zbyt wcześnie zapaliła światło. wbita w fotel szuka rękawa dla zasmarkanego losu, i żeby się choć na chwilę powierzyć prawdziwej flaneli. odważnie wejdzie w smołę miasta. rozmazana. kilka stron literatury, i będzie z nim. następny film tej nocy zatrudni ją w głównej roli. nic szczególnego się nie zdarzy. po prostu będzie żyła naprawdę.Poprawiony: najbardziej lubi momenty, jak ten, kiedy Jane krzyczy run, Forrest, run. światła płoną zbyt szybko. wbita w fotel szuka rękawa dla zasmarkanego losu, i żeby choć przez chwilę poczuć miękkość prawdziwej flaneli. odważnie wejdzie w smołę miasta. rozmazana. kilka stron literatury, i będzie z nim. następny film tej nocy obsadzi ją w głównej roli. nic szczególnego się nie zdarzy. po prostu będzie żyła naprawdę.
Magda_Tara Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 poprawiony ;)) lepszy ta flanela mnie rozczuliła i sobie poszłam ale wracam w kółko do tego wiersza bardzo dobry. nic a nic niepotrzebnego przegięcia. takie lubię. buziak, Para.
Anna_Para Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Dzięki, Taro. Cieszę się, że się podoba. Cieplutko pozdrawiam. Para:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Pamiętam z W. wbita w fotel szuka rękawadla zasmarkanego losu, to mi się najbardziej podoba. Ładny wiersz - jak zwykle na poziomie, co ja będę więcej mówić?:) Pozdrawiam:)
Zjajami_Baba Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 flanela, zasmarkany los, atmosfera cała...pięknie i ja uciekam czasem w dobry film z Jodie Foster (wszycho jedno, byle grała)... pzdr!:)
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Każdy z jej kreacją jest dobry, więc rozumiem Cię doskonale:) Dzięki, Babo! Cieplutko, Para:)
Witek_Zaborniak Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 wiersz na "tak" ;)
Anna_Myszkin Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Tak jak w W, tak tutaj, podoba się niezmiernie. Czyta się go i ogląda jednocześnie. Pozdrawiam, licząc na kolejne odcinki :)
tolekbanan Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 przeczytałam z prawdziwą przyjemnością pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Witku, dawno Cię u mnie nie było, zatem - miło mi, że jesteś i się odzywasz. Bardzo rada, Para:)
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Myszkino, pamiętam, że dobrze pisałaś o nim w warsztacie;) Tym bardziej - dzięki, że chciało Ci się ponownie czytać i pisać koment. Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Tolko! Miło, że zaczęłaś czytać i komentować moje wierszydła. Życzę sobie i Tobie powodzenia w tej dziedzinie. Cieplutko, Para:)
tolekbanan Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 zawsze czytam, tylko z komentarzami u mnie kiepsko:-)
Agata_Lebek Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze rozpisany, podoba mi się :) Najładniejszy wers:odważnie wejdzie w smołę miasta. rozmazana. Pozdr.
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Agasiu! Tak, według mnie także:) Bardzo Ci dziękuję! Oj, znasz się, znasz! Cieplutko, Para:)
teresa943 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 odważnie wejdzie w smołę miasta. rozmazana. kilka stron literatury, i będzie z nim. następny film tej nocy zatrudni ją w głównej roli. nic szczególnego się nie zdarzy. po prostu będzie żyła naprawdę. "toto" - to jedna WIELKA metafora! w życiu jak w kinie - "gramy" role, jakie nam przypadną, bo "nic szczególnego się nie zdarzy. po prostu..." dopiero w głównej roli żyjemy naprawdę czytam Cię, wstrzymuję oddech, wzruszam się i tęsknię, szczególnie podbiła mnie "prawdziwa flanela" :-) serdecznie pozdrawiam, Aniu - Krysia
fix kanada Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Wiersz lekko zmieniony, lecz to co najpiękniejsze pozostało. ach ta smoła, ach flanela! :) Z uśmiechem, pozdrawiam! :)
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Krysiu: Bardzo, bardzo dziękuję! Jest mi niezmiernie miło. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Fix: Bardzo mi bardzo. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Przekonujący, prawdziwy, jak moje osobiste odczucia, z którymi radzę sobie bylejak, bo tylko piórem. Buziaki, Anno :)
Rekomendowane odpowiedzi