Biała Lokomotywa Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 zaproszę cię do wieży z widokiem na metropolię jak mocno początek ustala dystans wie dziewczyna w bramie i ten który patykiem zawęża przestrzeń wysupłaj zielony zwitek na dnie znajdziesz kilka ziaren czułości nić przywiązana do dłoni odciśnie dodatkową linię nie tak łatwo grać life bez żadnej próby
Zjajami_Baba Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 oj, nie tak łatwo, zaiste... powiedziałabym, że każdy kolejny casting trudniejszy ale może się starzeję po prostu :) bardzo mi się podoba :)
Biała Lokomotywa Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj tam "starzeję" - nie, nie, nie:) Trzeba po prostu młodsze role poćwiczyć:) Ja teraz ćwiczę nowocześniejszą - elektrowozu:) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie:)
Gość Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Życie to improwizowane akty i antrakty na przeczytanie dobrego wiersza. Pozdrawiam.
krzysztof marek Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 podoba się jak na BL, niezmiennie i okrutnie. mimo "zawężenia przestrzeni" jest jej tyle żeby sobie domyśleć i dopowiedzieć. i bardzo dobrze bo kawa na ławę (dodatkowo okraszona pieprzem, jak ostatnio częściej się widzi) jest nudna. pozdrawiam Lokomotywo :)
teresa943 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 przygniatająca rzeczywistość, w tle między wersami czytam nagą prawdę, w więc jest dobrze BL :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 nie tak łatwo grać life bez żadnej próby life to life po próbie to playback. może czyściej brzmi, ale nieprzytomnie...fałszywie (paradoksalnie) :))))))) wchodzę tu już po raz nie wiem który. to dobrze - znaczy. :))
Biała Lokomotywa Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eugi, fajnie że miło spędzasz antrakty:) Też pozdrawiam:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma kawy na ławę, dzięki temu można więcej zobaczyć, tak myślę. Dziękuję Krzyśku za komentarz i też pozdrawiam:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ są szanse na ładne widoki, kwestia tylko wysokości wieży. Jaką sobie zbudujemy. Pozdrawiam:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, prawda jest między wersami:) Dziękuję za czytanie i też serdecznie pozdrawiam:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry sposób na częste wizyty. Miło gościć:) Pozdrawiam serdecznie:)
Biała Lokomotywa Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Witku za gościnę. Pozdrawiam:)
Pan_Biały Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie trafia do mnie połączenie cywilizacji (metropolia i "zielone") z archaizmami (sakiewka i ta nieszczęsna nić pani A.) aczkolwiek zgadzam się z puentą, poniekąd r
Biała Lokomotywa Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie trafia do mnie połączenie cywilizacji (metropolia i "zielone") z archaizmami (sakiewka i ta nieszczęsna nić pani A.) aczkolwiek zgadzam się z puentą, poniekąd r No cóż, może i faktycznie bez fatygowania pani A. Zabieram uwagi i zmieniam. Dziękuję za komentarz:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 live nie zawsze jest atłasowe - stąd i wiersz trochę jakby obskurny . Ważne , że prawdziwy i każe się zatrzymać , zajrzeć w głębię . Dlatego dobry :-)
Biała Lokomotywa Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cezary, znowu mi się schowałeś na drugiej stronie:) Dzięki za zaglądanie - pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi