Pan_Biały Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możemy o tym w Pionkach pogadać, czemu nie, albo gdzie indziej peel nie chce dać odpowiedzi co to jest poezja, przedstawia tylko swój pogląd, nie narzuca dziękuję za czytanie i słowa r
Fly Elika Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię wszystkie kobiety chwila, bo się gubię - najpierw kiepski, teraz byłby dobry gdyby nie dziwka e tam wiersz jest jaki jest i z tym się zgadzam Czytasz komentarze trochę pobieżnie, nie szkodzi :), wiersz MT jest kiepski, dużo lepsza proza, Kiepscy są świetnie kiepscy, ale nie oglądania tylko. :)) Co do pciowości miewam koszmarnie krytyczne zdanie, i narozumienie się mi niestety nie zawsze pomaga. Pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię wszystkie kobiety chwila, bo się gubię - najpierw kiepski, teraz byłby dobry gdyby nie dziwka e tam wiersz jest jaki jest i z tym się zgadzam Czytasz komentarze trochę pobieżnie, nie szkodzi :), wiersz MT jest kiepski, dużo lepsza proza, Kiepscy są świetnie kiepscy, ale nie oglądania tylko. :)) Co do pciowości miewam koszmarnie krytyczne zdanie, i narozumienie się mi niestety nie zawsze pomaga. Pozdrawiam trzeba było zacytować do której wypowiedzi odnosi się komentarz i wtedy sprawa byłaby przejrzysta a tak w ogóle to nie komentujemy komentarzy tylko wiersze by nie wywołać kolejnej wojny orgowej.
Fly Elika Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytasz komentarze trochę pobieżnie, nie szkodzi :), wiersz MT jest kiepski, dużo lepsza proza, Kiepscy są świetnie kiepscy, lubie takie oglądania tylko. :)) Co do płciowości miewam koszmarnie krytyczne zdanie, i narozumienie się mi niestety nie zawsze pomaga. Pozdrawiam trzeba było zacytować do której wypowiedzi odnosi się komentarz i wtedy sprawa byłaby przejrzysta a tak w ogóle to nie komentujemy komentarzy tylko wiersze by nie wywołać kolejnej wojny orgowej. Komentarz też trzeba czytać, żeby się czegoś nauczyć, więcej opisaniu wierszy, lubię komentarze, takie jak trzeba, twoje tymbardziej :)))
Pan_Biały Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzeba było zacytować do której wypowiedzi odnosi się komentarz i wtedy sprawa byłaby przejrzysta a tak w ogóle to nie komentujemy komentarzy tylko wiersze by nie wywołać kolejnej wojny orgowej. Komentarz też trzeba czytać, żeby się czegoś nauczyć, więcej opisaniu wierszy, lubię komentarze, takie jak trzeba, twoje tymbardziej :))) ok, paniał czyli wszystko jasne, czarne na białym:)
Agata_Lebek Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaryzykuję Stachurowo, bo wszystko jest poezją ;)) Zatem najtrudniej pisać o wszystkim ;))
Anna_Para Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Dobry wiersz. Pytanie o relacje w odbiorze poezji i zdecydowana odpowiedź kogoś - poety, peela, który wie, czym jest dla niego poezja. I to jest ważne. Pozdrawiam, Rafale. Para:)
M._Krzywak Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, poczytałem komentarze Fly, dwa tygodnie wypoczynku na uspokojenie nerwów. "Wiersz zawisł nad moim, to się wypowiem, że łapiesz słowa, bo lubisz być może dziwki" a szczególnie za to zdanie.
Pan_Biały Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ad. 1 - to zależy ile się wypije;)) ad.2 - podobnie jak o niczym lubię wyzwania:) dziękuję za wizytę i słowa r
Pan_Biały Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Anno za dający wiatr komentarz i czytanie przede wszystkim r
Pan_Biały Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, poczytałem komentarze Fly, dwa tygodnie wypoczynku na uspokojenie nerwów. "Wiersz zawisł nad moim, to się wypowiem, że łapiesz słowa, bo lubisz być może dziwki" a szczególnie za to zdanie. za takie coś ban??? to była wymiana zdań, nie czuję się urażony a do dziwek nic nie mam, po prostu parszywy zawód, jak pani w mięsnym, i tyle ostre coś szefostwo ps. myślałem, Michał, że przeszedłeś z komentarzem, a tu niespodzianka;)
M._Krzywak Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ok, poczytałem komentarze Fly, dwa tygodnie wypoczynku na uspokojenie nerwów. "Wiersz zawisł nad moim, to się wypowiem, że łapiesz słowa, bo lubisz być może dziwki" a szczególnie za to zdanie. za takie coś ban??? to była wymiana zdań, nie czuję się urażony a do dziwek nic nie mam, po prostu parszywy zawód, jak pani w mięsnym, i tyle ostre coś szefostwo ps. myślałem, Michał, że przeszedłeś z komentarzem, a tu niespodzianka;) Skargi się sypią, to poszło, mam wrażenie, że Fly przyda się odpoczynek. A ja od poezji na razie trzymam się z dala :)))
Magda_Tara Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 wtrącę się zatem, bo zdaje się, że cała zadyma przeze mnie. to ja czuję się obrażona przez Fly - pod moim komentarzem do wiersza Rafała, jak również pod moim wierszem (poniżej) i uważam, że ban powinien być udzielony właśnie za to. Administrator przyznał go za coś innego, na co nie miałam zupełnie wpływu. Magda Tara
Grażyna_Kudła Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2010 świetnie, Rafale! ja już na wszelkie sposoby traktowałam poezję, a i tak do końca nie wiem, czym ona jest; Twoje potraktowanie jej w wierszu to dla mnie jak definicja uzupełniająca moją dotychczasową wiedzę o niej; podpisuję się pod tym; specjalnie dla Ciebie dedykuję jedną z moich wariacji na jej temat: 10 w skali mohsa twój pierwszy awans rozpracowaliśmy chyba w toalecie może na schodach nie pamiętam tych miejsc więcej czy chwil które zabrałaś w zamian podkładając słowa wiecznie płodna i brylantowo brzemienna wchodziłaś do sejfu łamiąc bez wysiłku najtrudniejszy kod 204 karaty wniosłaś man made diamond pozdrawiam serdecznie, Grażyna :)
Marek_Dziekan Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Mnie chodzi o zamyślenie, wzruszenie,nawet na powrót zdziecinnienie.Wiersz, który do mnie trafia, zgadzam się z przesłaniem, drażni mnie tylko troszeczkę tytuł, ale ja nie przepadam za tytułami... To jest dobry wiersz.
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Grażo za dobre słowo i za dedykację, którą pamiętam z warsztatu pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzisz, Marku ja trochę inaczej patrzę na nią, szukam prawdy w słowach, konkretów, które dają siłę w zwyczajny dzień dziękuję za dobry wiersz i czytanie r
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 późno bo późno ale napiszę : mnie z tego wszystkiego najbardziej podoba się wiersz Grażyny K. Brawo Grażyna ! Świetny !!!
Rekomendowane odpowiedzi