Jolanta_S. Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2010 widzę trzy fajne flaszki na życie to za mało a daj na każdy dzień choć jedną trzy na dzień by wystarczało fraszka ważka flaszka nie ważne jakich używa nicków i tak mnie dopadnie jej wysokość czterdziestu rozbójników a fraszka Kochanowskiego „na lipę” ponoć rzucona się nie potłukła - dochodzenie wykryło że rzucona nie flaszka a żona _______________________ Marianno dziękuję za wenę :)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 uf...Jole, dobsze, sze too tylko szoona pooszucona- flaszki sie nie szuca, sie polewa... :))) to po małym. siup, w ten gupi dzióp pozdrawiam butelkową (flaszkową) porą :))) Grażyna
Jolanta_S. Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 ano w sam raz! Zastanawiam się czy te moje celowe literówki poprawić czy zostawić? Nikt ni słowa... Smutno się zrobiło, a myślałam, że będzie zabawnie... Przestraszyłam czytelników tymi rozbójnikami? Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Grażynko jesteś piękna z tą flaszką :))) Aż mi się zrobiło wesoło... w parku Jacek polewa czterdziestkę wznosi toasty raz za prawą raz za lewą nóżkę nie wytrzymała jego sikawka w parku podlała dróżkę :))) Na wesoło - Jola.
Judyt Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 no no..brakuje tylko działu z osobna, chyba że jest a nie wiem(?) 1. fraszki 2. bajki J. serdecznie(:
Biała Lokomotywa Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2010 Fajowskie, ostatnia strofa super:) I się przypomniało www.youtube.com/watch?v=fe8DLOsu6fM
Jolanta_S. Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt - nie ma takich działów, a szkoda! Serdecznie pozdrawiam - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 12 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tego nie widziałam!!! super!!! dziękuję za "Fajowskie" i za ostatnią strofkę... serdecznie - Jolka.
Rekomendowane odpowiedzi