JacaM Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 twarze przetarte ostrością jak spod palców dziecka z gazet laptopów książek niosą zaczytania turkot pędem powietrza układa wersy których nikt nie dojdzie wysiądą niedoszli poeci na kamiennych peronach wystukując butami pożegnanie
H.Lecter Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 twarze przetarte ostrością Jedyny wers, który się broni...
Joanna_Soroka Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Myślę, że wiersz się broni. Wędrowni poeci fajni są. Czasem nawet ich Smok przygarnie :) Tylko tu: - ...wersy/ których nikt nie dojdzie... - może nie dogoni, nie pochwyci, albo nie ujarzmi
Piotr_Płoszaj Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Liryczna drobnostka. Serdeczności,
Jolanta_S. Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mi się to nie klei... serdecznie - Jola.
Nessa Isilra Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2010 Już dawno nie spotkałam się z przeciągiem w pociągu.
Gość Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Ostatnia część jeszcze jakoś działa na mnie w ograniczonym stopniu. Reszta nie działa. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi