Don_Kebabbo Opublikowano 1 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2010 Z miejsc paru słychać już skowyt Za miesiąc, rok, trzy - oceniam Obrońcy zwierząt domowych Zabronią w burkach chodzenia Tymczasem w parku na drzewach Dywersja fauny, no proszę Natura prawo wyśmiewa Niejeden pająk krzyż nosi
krzysztof marek Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 ano niejeden nosi ;) i pewnie długo nosił będzie... rzeczywistość celnie oddana. brawka Don Kebabbo.
Anna_Para Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Mimo inwersji, jakich po prostu nie cierpię, wierszyk łykam. Świetna fraszka! Choć gorzkie to to. Cieplutko, Donie! Para:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 no nie jestem pewien chociaż czasami też mnie drażni, nie tyle przeginanie w drugą stronę, co hipokryzja.
Janusz_Ork Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Don Kebabbo, o tolerancji nigdy nie za wiele, szczególnie w dzisiejszych czasach. Myśl dobrze napisana. Pozdrawiam. J.
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Do tego typu "zjawisk" tylko tak można podchodzić, nie narażając nerwów na szwank. Duży plus za pomysł i ton wypowiedzi. Pozdrawiam :)
Don_Kebabbo Opublikowano 5 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2010 Dzięki, tekst sprzed paru tygodni, ostatnio coś mniej mam takich pomysłów. Pozdrawiam.
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2010 obserwacja słuszna , ironicznie nieźle . Poetycko - potrafisz dosadniej , i zawsze będę śledzić :-)
Don_Kebabbo Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2010 S. J. Lec, mój wzór niedościgniony, napisał kiedyś, by cytować siebie. Odpowiedzieć mogę więc chyba tylko fragmentem przyszłego utworu mojego autorstwa:Nie jestem tak cięty, by móc się mną szydzić ;) A co jeszcze uda mi się napisać, to się zobaczy - póki co ta bulka razowa. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi