Pan_Biały Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 w codziennym polu minowym wydeptałem ścieżkę miedzy twoimi udami świeżym makijażem i kątem ust czołgam się jak alka-seltzer w przełyku jak resory w Starze łóżko ciężko pracuje lecz kiedy to wszystko się kończy ubieram twoje ciało w sukienkę w barwach strutej żądzy oddychasz czerwonym winem gdy czuję się winny pęka pióro i świat na który czekasz nigdy się nie napisze list miał początekkawał ze mnie drania a pierścionek skradziony w Gdańsku dam innej która na niego nie zasłuży
teresa943 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Rafał, przeczytałam i idę...trawić "toto"... typowo męskie ... :) tymczasem pozdrawiam serdecznie i gratuluję... Pionek! :) Krysia
Leokadia_Koryncka Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Biały, a taki spod materaca jakby co ino wylazł:)) Nie wierzę, że innej:)) Gratuluję Pionek!!! Leo.
Kikus Dzikus Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 obrazowo, soczyście, z pomysłem, prawdziwie bohater - typowy facet, ale wie, co robi źle nie umie "tylko" naprawić albo po prostu się nie da jest ciekawie (nadal:p ) pzdr
Pan_Biały Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ) dziękuję za czytanie i "trawienie";)), a w Pionkach można się pojawić - kurortem nie jesteśmy, ale chyba by się spodobało:) pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to stary wiersz po delikatnym liźnięciu teraźniejszością:) bywało różnie;)) dziękuję za czytanie i zaglądanie do mnie, a Pionki otwarte dla wszystkich, więc - może następnym razem? pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. KD, znów mnie głaskasz słowami:) może nie umie, może się nie da, a może z czasem z tego wyrośnie, chyba;)) dziękuję za "nadal" i czytanie pozdrawiam r
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Brak sympatii dla logiki Peela to za mało, żeby wiersza nie pochwalić ;) Podoba się. Pozdrawiam :)
Vica Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 to już więcej niż świetny wiersz, to ... gratuluję klaudia
Pan_Biały Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel nie żyje w zgodzie z logiką, tylko z dnia na dzień dziękuję za podobanie i czytanie pozdrawiam r
Pan_Biały Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaciekawiły mnie te trzy kropy dziękuję Klaudio za bycie z czytaniem i słowem pozdrawiam r
Vica Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaciekawiły mnie te trzy kropy dziękuję Klaudio za bycie z czytaniem i słowem pozdrawiam r nie przeszło mi to przez klawiaturę;) a tak jest nie jednoznacznie, i tak znasz moją opinię
Pan_Biały Opublikowano 28 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaciekawiły mnie te trzy kropy dziękuję Klaudio za bycie z czytaniem i słowem pozdrawiam r nie przeszło mi to przez klawiaturę;) a tak jest nie jednoznacznie, i tak znasz moją opinię no tak, nie podziękowałem za "świetny" - dziękuję:)
Anna_Myszkin Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel nie żyje w zgodzie z logiką, tylko z dnia na dzień dziękuję za podobanie i czytanie pozdrawiam r A przepraszam, bo miało być "logiki" ;)
PannaBeata Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 Pierścionek rzecz bardzo mała, ale niezwykle przeraża mężczyzn:P
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2010 da się przeczytać ;) to żart oczywiście (tak na wszelki wypadek), naprawdę dobry kawałek tekstu, chociaż z niego, to chyba kawał... (tylko nie proś mnie o rozwinięcie wielokropka ;)). pozdrawiam.
Marek_Dziekan Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Mam mieszane uczucia. dla mnie czwartą zwrotkę można sobie spokojnie odpuścić. Może tez coś zrobić z początkiem drugiej bo się za bardzo motoryzacyjne zrobiło. W młodości zdarzyło mi się jeździć Starem, z tymi resorami nie było tak źle.
Pan_Biały Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. peel nie żyje w zgodzie z logiką, tylko z dnia na dzień dziękuję za podobanie i czytanie pozdrawiam r A przepraszam, bo miało być "logiki" ;) spoko;))
Pan_Biały Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś w tym jest:)
Pan_Biały Opublikowano 29 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. większość słów da się przeczytać;) nie prosiłem, wyraziłem zaciekawienie dziękuję za dobry kawałek:) pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi