Antoni Slawbicki Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 umówmy się, mówimy o sztuce raz, dwa i osiem dupa, dupa, dupa kalosz po stokroć szalony zdeptane obłędu otchłanie penis spod pióra wypełza i nic nie dziwi i świat bez granic a jeśli problem kwesta na chore dzieci
Magda_Tara Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 a choćby i przy "n dążącym" ! każdy grosz się liczy lubię wściekłe wiersze ;D
Sztacheta Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Dobrze naostrzone pazury słowa należycie spełniają swoją funkcję. Każde słowo na swoim miejscu, idealne proporcje - wiersz jak wzór. Sztacheta
Waldemar Talar Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Choć ostro i krótko to bardzo wyraziście i trafnie to wykombinowałeś . Mi tak jak poprzednikom którzy przede mną tu byli wiersz przypadł. pozd.
Marek_Dziekan Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2010 A mi się po prostu nie podoba.
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 zaszalałeś z tym kaloszem - w końcu dobry wiersz Twoim piórem . Cieszy mnie to bardzo :-)
Rekomendowane odpowiedzi