Anna_Myszkin Opublikowano 4 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 jesteś lepszą połową alternatywy tą mniej prawdziwą niezłaknioną wygranej dla ciebie jestem tym samym na ostrzu wyborów krew a my pozostajemy na swoich miejscach wolni od kropli podejrzeń taki karnet kierat karma w tym teatrze bez prób
krzysztof marek Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. autorka wie o czym pisze. karnet, kierat, karma... hm. ta krew mi trochę nie pasuje, nie za ostro przerysowany ? niemniej całość na tak. pozdrawiam Aniu.
Magda_Tara Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 widziałam już takie godzenia jeśli są to ok. a wiersz? pamiętasz? mówiłam, że tak :)
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, za sprawą krwi wpuściłam do tego "teatrzyku" trochę estetyki kiczu, ale ten "rekwizyt" wydał mi się tym razem niezbędny. Jestem Ci wdzięczna za czytanie i zostawienie swojej opinii. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pamiętam i dziękuję, że znalazłaś czas, żeby potwierdzić. Pozdrawiam :)
Tomasz_Biela Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 jesteś lepszą alternatywy połową tą mniej prawdziwą niezłaknioną wygranej dla ciebie jestem tym samym na ostrzu wyborów krew niewidzialna > to bym wywalił psuje klimat a wiersz to nie trick iluzjonistyczny / dla ochroniarzy norm > i to też niepotrzebne pozostajemy na swoich miejscach nie dla nich więc / na ostrzu wyborów krew a my pozostajemy na swoich miejscach bez kropli podejrzeń taki karnet kierat karma w tym teatrze bez prób // można nad nim jeszcze troszkę posiedzieć bo warto / t
Anna_Myszkin Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że zechciałeś przyjrzeć się "pogodzonym". Podoba mi się wprowadzenie kropli i wywalenie dosłowności. Dziękuję i pozdrawiam :)
Eunicee Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Zabieram sobie Twój wiersz jest świetny:) miłego:)
Anna_Para Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Czytam pewnie już po poprawkach. Jest bardzo dobrze! Podoba się! A ta "zagracona rekwizytornia" ma urok. Cieplutko, Para:)
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radość z zabrania i odbioru :) Pozdrawiam :) PS Jest i u Ciebie nowy - odsapnę trochę i polecę poczytać.
Anna_Myszkin Opublikowano 6 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło, że tak go odbierasz, chociaż muszę przyznać, że środek twarzy zawdzięcza Tomaszowi Bieli. Pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Pamiętam z W, dla mnie ok. Życie na gorąco, nie ma czasu na próby, pewnie dlatego tyle błędów za nami, a ile jeszcze przed nami... :) Pozdrawiam, Aniu. Grażyna. :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 pamiętam z warsztatu, więc - skoro pamiętam- zostawił slad, a to się lioczy w poezji, a wiesz dlaczego pamiętam? bo ta krew nie dała mi spokoju... i powiem ci że wersja tomka jest bardzioej przejrzysta ale czy się zapamięta????? czasem jedno słowo rzucone w przelocie ma wartość, pozdrawiam ciepło
Anna_Myszkin Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, że zajrzałaś i słowo od siebie zostawiłaś. Przecież to Ty mi go przetasowałaś w W. Wdzięcznam Ci za to, Grażynko. (U mnie dzisiaj życie ma gorący smak, bo przesadziłam z chili ;) Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 7 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystkiemu winna moja tendencja do przegadywania - jak mówią ciąć, to tnę. Jeszcze wrócę do tego środka, ale na spokojnie. Dziękuję, że tu byłaś i zostawiłaś swoje spostrzeżenia. Pozdrawiam :)
egzegeta Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Pani Anno jeśli można poza warsztatem; jestem tym samym--------> lepiej mi się czyta - chcę być tym samym na ostrzu wyborów krew-------> tu bym jeszcze pogłówkował. Sympatyczne. pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 8 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli mogę prosić, to bez "pani":) Chyba go jeszcze przemodeluję nie raz - na razie z braku pomysłów i czasu powisi przez chwilę w takiej formie. Za rewizytę i uwagi wdzięcznam. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi