Anna_Para Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Taro, gotuj makaron nie bądź fujarą ludzie chcą jeść rety lubię spaghetti łykam kobiety a ty mnie pieść inne tu białogłowy klepią schabowy - nie da się jeść Tara trze parmezany ugotowany już nawet teść lekkie do tego sosy podnosi głosy zgłodniały lud Taro ugotuj śmiało dodaj kakao i lub mnie lub dla mnie nikt nie gotuje ups, ja żartuję bo nie chcę jeść Taro choć wolę zupy ot, nawet z krupy to jednak pieśń wolę od strawy mogę do kawy łzy same jeśćTwój Par
Anna_Para Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Dzięki, Krys! To taki żart! Liczę, że zaraz się tu zlecą "rymowi" i się pobawimy;)
wanesa_ciska Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 oj można sobie tekst na lodówce powiesić i gotować podrygując bo mi to na zaśpiewajło pasuje ,,,,,wesolutkie pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Śpiewajmy, Wanesko! Dopisuj się, proszę! :) Cieplutko zachęcam! Para:)
Magda_Tara Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jak Ci podziękować...? a tak! :* Parze Mój takie spaghetti to dziś niestetti dla Syna który przybył w konkury nie gorszysz się? jest piękny młody smagłej urody niemal torreo pożarł makaron popił tequilą zerwał pareo a dalej....chwilą, tak chwilą... :)))))))) cdn.astąpił
Anna_Para Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2010 o popił jeszcze po takiej uczcie spaghetti dreszcze konfetti o bałamutko przeciwko smutkom dobry Pan zesłał kobietti! Proszę bardzo! Zapraszam poetów do rymowania!!! Ania:)
Zdzisław_Chciwiec Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ........rymować - das ich NIcht Versehen = ja być ciemna masa w temat :))) lecz znać inny przepis :))) Przepis na wiersz ( tzw biały ) Przygotować z jeden ugotowany aforyzm, zmieszany z minimum jedną alegorią z posmakiem satyry, dodając jedno lub dwa lakoniczne i niekoniecznie przegniłe porównania. Następnie przemieszać na kompie ucierając własne puzzle, złożone z kratków i ciapek. ...pozdro:))
Anna_Para Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zdzisławie: Ale masz przepis? Pozazdrościć:))))) Cieplutko dzięki, Para:)
dawniejbezet Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Ładnie się zaczynało, dwie pierwsze zwrotki lekkie i porymowane al dente akurat (z wdziękiem Przybory!). Potem powstały kluchy - z przegotowania? Lepiej nawarzyć mniej, ale lepiej! Pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Dawniej! Luz! Za ostro lecisz! To żart, co chyba wyraźnie napisano! Już nie cieplutko: Para. Ps. Dzięki, że chociaż dwie! :)
dawniejbezet Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie latam, proszę pani, już nie. A looz mam wrodzony. Żart żartem, a pisać trzeba i warto - jak najlepiej. Pozdrawiam PS. Moich wierszy pani nie poczyta, przykro mi, ale to żadna strata. Są takie sytuacje, że czytelnik nie ma racji - albo odwrotnie. Miłej nocy - ciepło!
Anna_Para Opublikowano 1 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2010 Panie Dawniejbezet! Według portalowego zwyczaju mówimy tu sobie po imieniu. Skoro się Pan upiera - proszę bardzo! Poza tym - wobec sarkazmu i ironii Pana, może rzeczywiście? A Czytelnicy nie zawsze mają rację, wiem. Konstruktywna uwaga, zwłaszcza sprawniejszych ode mnie, zawsze mi służy. Złośliwych "kluch" nie łykam. I na pewno nie będę się z Panem kłócić. Proszę to sobie uprzejmie wybić z głowy. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi