asher Opublikowano 28 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 duch czasu ma coraz bardziej przekrwione oczy a strach z nich wyziera żółto-blady niby piasek pustyni która pożera to wszystko
Michał_Zawadowski Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Asher, wziąwszy pod uwagę, że możemy sobie chyba pozwolić na nie zakładanie TWA, powiem szczerze: nie podoba mi się. może gdybyś to rozbudował o kilka-kilkanaście wersów, to by coś z tego wyszło. tymczasem trudno nazwać to wierszem. mam nadzieję, że potraktujesz to z dystansem? pozdrawiam:))) MZ
Witold Marek Opublikowano 1 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Nie da się przejść obojętnie - ale i nie bez czepialstwa :) A może tak jakoś: "ducha czasu oczy przekrwione coraz bardziej a z nich strach żółto-blady niby piasek pustyni która pożera" ? Pozdrawiam!
Jacek_P. Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 Ja z tego wybrałem coś w rodzaju haiku: duch czasu ma coraz bardziej przekrwione oczy i jako takie, nawet mi się podoba. Pozdrawiam Jacek.
Rekomendowane odpowiedzi