Nikodem_Ópatowski Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 im dłużej tu jesteśmy nie wiem już wcale co to jest zamek kiedyś mierzyliśmy kałuże w najłatwiejszy sposób małe kalosze wyczuwały deszcz zawsze pasowały zabawa nie kończy się gdy kalosze są za ciasne szybciej pęka nam czaszka dzisiaj nikt tutaj tak nie biega zamurowali drogę ceremonia była radosna
Cream Dream Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2010 To nie jest fajny wiersz. Po pierwszej strofie jest za dużo kombinowania. Słabe.
H.Lecter Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 nie buduje się polnych ulic Ech, gdyby tak wiersz dorósł do swojego tytułu...
Mateusz Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 H.Lecter:Tak jak, Twoja -" balladyczna charoniada o zabijaniu sadu?" Pozdr. J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Słabawo. Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :-D Kiepski wierszyk.
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 eksperymentować trzeba... to był stary wiersz, byłem ciekawy jak go ocenicie dziękuje wam za szczerość pozdrawiam was serdecznie
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, że zauważyłeś tytuł pozdrawiam
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Super-Tango, dzięki za plusa, miło , że coś tutaj znalazłeś:) pozdrawiam
nikt__wazny Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co można dostać ze więcej wesz? tytuł rzeczywiście super, reszta - wyglada jakby sie autorowi Word zepsuł i pomieszał mu wersy, względnie jakby wypił nie to co trzeba w dodatku za dużo.. komenatrz marianny - adekwatny :)
nikt__wazny Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taa, znalazł - TWA się to nazywa co znalazł
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taa, znalazł - TWA się to nazywa co znalazł bezpodstawnie mówisz mi o TWA...Stawiasz śmieszne tezy pozbawione cienia dowodów. Zobacz ile plusów z Super-Tango sobie już w życiu daliśmy: sprawdziłem i jeszcze nigdy nie dałem mu punktu. O co więc Ci chodzi?? Nie odpowiadam za to czy komuś się podoba, sorry. Każdy ma prawo do swojego zdania.
Rachel_Grass Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 faktycznie fajny tytuł, pod takim tytułem można by zderzyć różne wielkości
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 dzięki za podzielenie się swoim zdaniem:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi