6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ja z inną spokojnie rzeczowo namiętnie ona z innym drapieżnie łapczywie nachalnie inny z inną subtelnie łagodnie zmysłowo ja z nią raz na dwa tygodnie niechętnie ona ze mną śpij już gawędziarzu
Dorota_Jabłońska Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dobrze!! Dobra miniatura, Jacku! :))) Z kontekstu wynika, że peele nie mają ze sobą wiele wspólnego, a jednak są.... trwają - oby nie w absurdzie ;) Pozdrawiam najserdeczniej :)
6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 jak przeczytałem to magiczne słowo "dobrze" to mi się zaspane jeszcze oczka do Ciebie roześmiały, dziękuję Dorotko, jacek.
Agata_Lebek Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre :))))
6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 to mi uroczo, dziękuję Agato, jacek.
PannaBeata Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dobre, ale taka jest prawda:)
Anna_Myszkin Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dobre - z dużym polotem o "małych zbrodniach małżeńkich". Pozdrawiam :)
Eunicee Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Hej:) fajnie Ci się napisało, aż się uśmiechnęłam :) Jacku pozdrawiam
6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Panno Beato, Beatko, rzeczywiście tak jest bo zdrady małżeńskie są drugim po narcyzmach zboczeniem z jakimi boryka się świat, ale bywa miło i czasem nawet romantycznie, buzia mi się do Ciebie uśmiecha, dziękuję - jacek.
Magda_Tara Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a w wirtualu to dopiero możliwości :)))))))))))))) zgrabne, fikuśne, podoba się
6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Anno, sympatycznie mi, że zajrzałaś, i miło, że "dobre", bardzo Anno dziękuję, pozdrawiam, jacek.
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 poczytałam Jacku, temat ważny bardzo a teraz pójdę powolnym krokiem bo trochę sennie mi J. serdecznie
6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Eunicee, więc jestem szczęśliwy, że Cię roześmiałem, bardzo mi dobrze, dziękuję Eunicee i uśmiechaj się do życia, i pisz wiersze piękne jak błękitne niebo, i bądź!!!!!!!!!!!!! jacek.
6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Madziu, ty Ty? tak to Ty! więc nawet nie wiesz jak mi miło, bo bardzo mi miło!!!!!! dziękuję pięknie, jacek.
6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Judytko, Ty śpiochu, ciekawe w jakiej to puszczy byłaś? ale wiem, że puszcza się ucieszyła, dziękuję Judytko, jacek.
Anna_Para Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dobrze, Jacku. Takie romanse się fatalnie kończą, ale wiersz - zgrabniutki, dobrze piszesz. Cieplutko, Para;)
6 kilo Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Anno, bardzo dziękuję za dobre słowa, ach te romanse.... czasami to fatalne zauroczenie z następstwami, ale czasem człowiek przeżywa jedyną cudowność swojego życia, jakby wysiadł z przeładowanego, pełnego smrodu przepoconych ciał tramwaju, na przystanku któremu na imię RAJ, później raj okazuje się potworną dziwką lub odrażającym alfonsem, i znowu przeładowany tramwaj z przystankiem Raj, a wtedy życie podziurawione jak szwajcarski ser, ale tak w ogóle, to życie jest piękne i tylko niektórzy robią sami sobie z niego piekło, jest rzadko uroczo, Anno, serdecznie pozdrawiam, jacek.
Duks Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dobre, zabawne i... często prawdziwe. :) Pozdrawiam
6 kilo Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Duks, bardzo dziękuję za sympatyczny komentarz, pozdrawiam, jacek.
Marek Konarski Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2010 śpij już gawędziarzu :))) Ten wers, jest dobrym przykładem znaczenia puenty, bez niej wiersz nie istnieje...
Rekomendowane odpowiedzi