Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Będzie Henrietka,no i ja, Były Premier, Jego Alter Ego, wino, piwo, poezja, seks. Obecność obowiązkowa. Zapraszam, nakarmię, napoję szampanem, upiję, wezmę. No co wy jeszcze chcecie? Miało być Nagły. Sorki. Ten zacny Kutasina, Angello, powinien umożliwić korektę tytułów oraz napisać, co się dzieje z tomikiem konkursowym, chyba skopię mu jaja, tak Go lubię.
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Angello, daj priorytet, tak Cię lubię.
Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 nie planowałem wyjazdu zobaczę jak będzie z kasą pod koniec wakacji MN
Mr._Żubr Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 A ten wspomniany seks... To kto oferuje?
Olesia Apropos Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Janko, przyjedzieta z Polunią, bo nie wiem, czy grzechotkę brać?
były__premier Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyjedziemy z Polką:)
otto m Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ... będzie wino... a można zapytać jakie? bo może te kilkaset kilometrów warte jest tego wina?
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cziornyj monach z Mołdowy.
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Telefon ratunkowy: 693 550 245
Rekomendowane odpowiedzi