Jolanta_S. Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 na twarzy słońce wymalowało piegi zmarszczki pogłębia uśmiech włosy pokryła rdza ręce gotują piorą sprzątają czasem biorą czasem dają kochają uściskiem nogi zakładam jedną na drugą albo jak wolisz - gotowe do marszu dźwigają ciężki krzyż rozum - mówią brakuje piątej klepki naliczyłam więcej nie będę się spierała o pierdoły popatrz jestem zwyczajna
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Spierała o pierdoły :))))) Zabrzmiało!!!! Że ho! Miało być serio, uśmiechnęłam się, Jolu. Cieplutko, Para:) nogi zakładają się jedna na drugą albo jak wolisz - gotowe do marszu dźwigają ciężki krzyż Zobacz, czy nie lepiej, nie czyściej? Ale i tak jest dobrze.
Jolanta_S. Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, oj chyba ja je zakładam jedna na drugą - znaczy peelka zakłada. ale zobaczymy co powiedzą czytelnicy... wiersz powstał po przeczytaniu komentarza naszego kochanego Lectera...
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Jolka, no coś Ty? Naprawdę chcesz, żeby w poezji było wszystko "realnie"? Nie wierzę! No, ale to Twój wiersz! Para:)
Jolanta_S. Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toć nie jest wszystko realne! Aniu może masz rację, proszę poczekaj, przemyślę - OKI :)))
Magda_Tara Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 mam gdzieś coś podobnego, ale w perspektywy partnera peelki :))))))))) czeka w kolejce fajne te nogi! i piegi! buziak!
Jolanta_S. Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może bliźniak :))) ale czy on ma takie nogi...
Magda_Tara Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może bliźniak :))) ale czy on ma takie nogi... :D on nic nie ma! mówię o nogach i piegach peelki!!!!!!!! :)))))))))))
krzysztof marek Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 dobre te "pierdoły" :) a zwyczajność coraz trudniejsza do systematycznego spotykania. niestety. pozdrawiam Jolu.
Jolanta_S. Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może bliźniak :))) ale czy on ma takie nogi... :D on nic nie ma! mówię o nogach i piegach peelki!!!!!!!! :))))))))))) lepszych nie mogłam znaleźć :))))))) ale on chociaż jakiś członek malutki, paluszek bez paznokcia ;))) Magda muszę spadać, jutro córka na PIELGRZYMKĘ do CZĘSTOCHOWY, jakoś mi smutno, znów będzie się błąkać... plastry na stopach, obolałe nogi, mokre skarpetki w foliowym... znów dla niej wiersz napiszę, gdzie łóżko puste, czy zjadła ciepły obiad, ciężko dla niej pisać!!! Oby doszła i wróciła!!! Serdecznie - Jola.
Ruffle_puffle Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Soczyście. Jak zmiksowana brzoskwinia ten utwór mi się objawił :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja też nie lubię sprzeczać się o pierdoły, a zwłaszcza, gdy nogę zakładam na nogę... i święty spokój! Tak trzymaj laska :))) Pozdrawiam ciepło, Grazyna.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 niezwyczajnie o zwyczajnej, z marszu jakby, a plastycznie, poetycko. ps. szczęśliwej drogi dla Córci! nie martw się, dojdzie i wróci... serdecznie - Leo.
Jolanta_S. Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak. dziękuję i buziaki Krzysiu.
Jolanta_S. Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech tak będzie smaczności... piękny komentarz, aż nabrałam ochoty na ten miks brzoskwiniowy :)))) serdeczności - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzymajmy obie :))) serdecznie - Jola.
Jolanta_S. Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "plastycznie, poetycko" toż jestem artystką ;))) córcia dojdzie i wróci, ale ta droga daleka i ciężko iść. Dziękuję :))) BUZIAKI - Jola.
marek_cz. Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 z całego obrazu, wybieram nogi... :))) pozdrawiam, marek
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 (: fajny wiersz Jolanto J. serdecznie
Jolanta_S. Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wolisz jak zakładam jedną na drugą, czy te gotowe... Marku serdecznie pozdrawiam i uśmiech przesyłam - Jolka.
Rekomendowane odpowiedzi