Tomasz_Biela Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 "cóż" to nóż zamiast języka zamach na słowo i czyn to widmo które przełykamy rośniemy byle jak i byle gdzie ostając się duszą rozpustnika byle wykrwawić się do środka słodkim winem byle żyć dłużej wycinając żyły z każdej upodobanej sobie kobiety z każdej sytuacji która przykłada ostrze do przyrodzenia do gardła dotąd aż poczujemy że wilgoć pokrywa ciało i otoczenie powodzią brodzi oceanem jest w naszych umysłach dojrzewa na pamiątkę
Dorota_Jabłońska Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Ta, która posmakuje tej krwi, pozna smak prawdziwego upojenia... Intrygujesz :) Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 podchodzę po raz enty, gapię się taki wiersz na pamiątkę spotkań przeżyć zatraceń rozczarowań zachwyceń nienawiści miłości Tomasz, nie obniżasz lotu świetnie. znowu świetnie! brawo :))
krzysztof marek Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 rześki, dobry tekst mimo że krwawy, jak by nie czytać. właściwie to jego zaleta ;) pozdrawiam.
Anna_Para Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Mam wrażenie, że czytałam już ten tekst, ale dawno, chyba rok temu... Drastycznie opowiadasz o ranionych uczuciach. Nie pamiętam, czy Ci wtedy zwróciłam uwagę na formę podmiotu mówiącego? Zrobiłabym jednak "ja", ale wiem, Tomaszu, że nie zmienisz. Pozdrawiam. Warsztatowo jesteś dobry, wiesz. Pozdrawiam, Para:)
Judyt Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2010 Okrytne to 'cóż' przechodzi obojętnością? poczytałam J. serdecznie
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za posmakowanie wiersza / t
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za aplauzyczną wizytę / t
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki / t
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kiedyś był i pewnie jest na warsztacie jak wiele innych więc zapewne go skądś pamiętasz / ale podmiot zostanie taki jaki jest / ;) dzięki / t
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przechodzi przez różne emocje i stany / dzięki za czytanie / t
Rekomendowane odpowiedzi