krzywy olek Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 zdjęcia nie oddają ruchu stoją na nich ludzie dziś może już obcy kiedyś byli całym światem nie ma takiego echa które zachowa niezmienne brzmienie przez wiele lat jesteśmy mijaniem między wspomnieniem a teraźniejszością
gabriel p. Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 ciekawie, ale uwiera mnie to mijaniem. może inne słowo było by lepsze? pozdrawiam ;-)
Grażyna_Kudła Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 zgrabna puenta i prawdziwa pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 17 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2010 tak to już jest dobrze że zapisujemy się w wieczności J. serdecznie
krzywy olek Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za czytanie i pozdrawiam Olaf
krzywy olek Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja również pozdrawiam dziękuję
krzywy olek Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może wymyślę, bo na razie nic lepszego nie mam dzięki, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi