Marta R... Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 chciałabym żeby było już jutro pozdrawiam cieplutko
Judyt Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2010 lekki pobielały i oni może też tam gdzie poszli.. J. serdecznie Krysiu
teresa943 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. choćby nie wiem, co...trzeba się podnieść i iść dalej...ku światłu :) dziękuję HAYQ *D:-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję z serca, Krzysiu :-) cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tak jak ja :)) dziękuję Marta :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. być może...Judyt :) dziękuję *D serdecznie pozdrawiam - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2010 Zajrzeć do ciebie milutko jest lirycznie, choć tak krótko Serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w liryce wielu słow nie trzeba by wyczytać jasny błękit nieba :):) dziękuję, że zajrzałeś, Bolku :-) cieplutko pozdrawiam - Krysia
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 nie czytałem wcześniej, a piękne te cztery pory życia w Twoim ujęciu :) plusik ode mnie :) pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi