HAYQ Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 www.youtube.com/watch?v=9Y9BmOBhTy8&feature=player_embedded#!
Franka Zet Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Myślę, że cząsteczki, z których powstała Ziemia złączyły się empatycznie. Nie ma innego sposobu na wspólność. I albo zwycięży empatia, albo się rozpadniemy. Czy przed drugim 'albo' przecinek?
Olesia Apropos Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 tak, przecinek przed drugim;) a film jest uroczy:)
Magda_Tara Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Ty to nam zawsze coś wynajdziesz Kolego, aż dech w piersiach zapiera. a wnioski smutne z tego filmiku, wiadomo :))
Franka Zet Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napewno? No, to wstawiam.
Olesia Apropos Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napewno? No, to wstawiam. na pewno:)
Magda_Tara Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napewno? No, to wstawiam. na pewno:) :PPPPPPPPP :))))))))))))))))) kocham Cię, Oleśka!!!!!!!!!!!!! :*
Patryk_Nikodem Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tego co wiadomo Wszechświat dąży do entropii, tj. stanu ostatecznego 'schłamienia', a przecinka bym nie postawił :) Pzdr
Magda_Tara Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tego co wiadomo Wszechświat dąży do entropii, tj. stanu ostatecznego 'schłamienia', a przecinka bym nie postawił :) Pzdr Oleśka studiuje polonistykę!!! - wie! :)))))))
Olesia Apropos Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tego co wiadomo Wszechświat dąży do entropii, tj. stanu ostatecznego 'schłamienia', a przecinka bym nie postawił :) Pzdr Oleśka studiuje polonistykę!!! - wie! :))))))) Tarka, ja już sama zgłupiałam!! na wszelki wypadek wycofam się tyłkiem, że to niby nie ja albo że nie wiedziałam, co piszę;) nikt nie widzi?;) :*
Magda_Tara Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oleśka studiuje polonistykę!!! - wie! :))))))) Tarka, ja już sama zgłupiałam!! na wszelki wypadek wycofam się tyłkiem, że to niby nie ja albo że nie wiedziałam, co piszę;) nikt nie widzi?;) :* :))))))))) wracaj mi tuuuuuuuuuuuuuu, trza przecinek! broń swojej tezy! ;* nie można się wycofać nietyłkiem!! cokolwiek robisz d... zawsze z tyłu! :*
Olesia Apropos Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tarka, ja już sama zgłupiałam!! na wszelki wypadek wycofam się tyłkiem, że to niby nie ja albo że nie wiedziałam, co piszę;) nikt nie widzi?;) :* :))))))))) wracaj mi tuuuuuuuuuuuuuu, trza przecinek! broń swojej tezy! ;* nie można się wycofać nietyłkiem!! cokolwiek robisz d... zawsze z tyłu! :* ja już nie mam siły bronić swoich tez, bo bez względu na to, jak dobrze chcę, okazuję się złym człowiekię;)) ale tak się mnię nasuwa - racja jest jak dupa:D
Magda_Tara Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))) wracaj mi tuuuuuuuuuuuuuu, trza przecinek! broń swojej tezy! ;* nie można się wycofać nietyłkiem!! cokolwiek robisz d... zawsze z tyłu! :* ja już nie mam siły bronić swoich tez, bo bez względu na to, jak dobrze chcę, okazuję się złym człowiekię;)) ale tak się mnię nasuwa - racja jest jak dupa:D ŁO! ŁeŁureka! Nobla dla Łoleśki! :* :* ufffffff, humor mi poprawiłaś, Dziewczynko! buziak! żeś jest dobrym człowiekięę - ja wiem! znam się! :*
Olesia Apropos Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja już nie mam siły bronić swoich tez, bo bez względu na to, jak dobrze chcę, okazuję się złym człowiekię;)) ale tak się mnię nasuwa - racja jest jak dupa:D ŁO! ŁeŁureka! Nobla dla Łoleśki! :* :* ufffffff, humor mi poprawiłaś, Dziewczynko! buziak! żeś jest dobrym człowiekięę - ja wiem! znam się! :* :D a jeśli chodzi o filmik - bałam się, że ktoś ma czarny humor i że ten hipcio zje to biedne zwierze - tak otwierał usta (???)
Magda_Tara Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, coś Ty! nasz HAYQ Gurem jest! nie pokazałby mordu na zwierzętach... ale ja też się bałam. zamknęłam oczy i kazałam oglądać chłopu mojemu, bo on chłop w końcu. - Już? zżarł? pytałam co chwila - Nie zżarł. phi, jakiś dziwny film i dziwny kolega, co go wkleił. nuda, nic się nie dzieje...phi, idę na mundial. możesz otworzyć oczy, poszli zwierzaki... dzięki, HAYQ! żeś nie kazał nam krwawych łowów oglądać masz buziaka! ode mnie i Oleśki! ;D
Pielgrzym Ostatni Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie rozumiem analogii, bo przez cały film przykłady współczucia do przedstawicieli innego gatunku (i to zadziwia), a na koniec, że ludzie ludzi mają za nic - no cóż w świecie zwierząt też nihil novi. I wracając do początku też per analogie, jedni ludzie świnki zjadają a inni je szczotkują i chadzają z nimi na spacery. To samo z psami, kotami... Znam nawet smakoszy gołębi... Wzruszający filmik, ale jak napisałem, nic nowego pod słońcem.
Don_Kebabbo Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Od razu wiedziałem, że ten kot to na karmie jest hodowany ;) Finał mocny, aż mi się przypomniał przewrotny wersik, na który kiedyś wpadłem, o sytuacji gdy człowiek to świnia, a kochasz zwierzęta.
HAYQ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w sensie… albo, albo? Jasne (przecinek) że przecinek :) Chociaż może być i tak: albo - albo. - się rozp… padniemy ;)
HAYQ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uroczy nie do końca :
HAYQ Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, smutne
Rekomendowane odpowiedzi