Aniuusiaa Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Aaaa..! Już nie mogę, smutek ogarnia moje wnętrze! Zrób coś, bo wpadnę w rozpacz i skończę jak moje poprzedniczki w miejscu gdzie nikt mnie nie znajdzie. Zrobię sobie coś co umili mi bólu, który czuję bez przerwy. Nie polepszasz mojej sytuacji, pogarszasz ją dosłownie w tego słowa znaczeniu. Mam dość takiego życia! To jest jednoznaczne pożegnanie mnie z Tobą. Koniec bólu, zmartwień, patrzenia na Ciebie i czucia jak krwawi mi moje serce! Moja Dusza trafi do lepszego świata, gdzie zazna spokoju i miłości jakiej nie spotkała tutaj na Ziemi. Moje Ciało będzie tylko dowodem na to, że nie każdy jest szczęśliwy. Pogrzebiesz mnie, zapłaczesz? To już nie będzie ważne, mam nadzieję, że nie, bo to byłoby jeszcze gorszy widok niż widzenie mnie zakrwawionej w "kałuży własnej łzy". Pamiętaj, że Cię kochałam, kocham i nigdy nie przestanę kochać.
Magda_Tara Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 ostatni wers najpiękniejszy, niesie nadzieję i wiarę w sukces! a choćby i w zaświatach! dzień dobry, Aniusiu! :)))))))))))
Marlett Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 ''jak krwawi mi moje serce!'' - wystarczy jeden zaimek ''mi'' lub ''moje''. Co do pointy - nigdy nie mów ''nigdy''.
Aniuusiaa Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za uwagę :)
Magda_Tara Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 phi :( a za moje konstruktywne uwagi nie :(( a w ogóle to raczej wiersz, powiedziałabym - zmień - zmień lokalizację o wnętrzach to przeważnie w poezji...poeci dają wyraz :))
Aniuusiaa Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahahah Madziuuu ale wiesz, że Twój komentarz jest dla mnie najlepszy wybijający się ze wszystkich!!
Magda_Tara Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahahah Madziuuu ale wiesz, że Twój komentarz jest dla mnie najlepszy wybijający się ze wszystkich!! :))))))))) dobra jestem w komentarzach! NAJLEPSZA! buźka! :D :D
Aniuusiaa Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hahahah Madziuuu ale wiesz, że Twój komentarz jest dla mnie najlepszy wybijający się ze wszystkich!! :))))))))) dobra jestem w komentarzach! NAJLEPSZA! buźka! :D :D Teraz przebosimy sie tutaj?? :D haha.. Biba!
Magda_Tara Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 phi! :( co to za biba :( wrzuć Aniusia ten wierszyk na poezję :*
Aniuusiaa Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze..! Rozkaz to rozkaz! :DD
Magda_Tara Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze..! Rozkaz to rozkaz! :DD Aniusiu! ino zacznij od warstatu :***********
Aniuusiaa Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze..! Rozkaz to rozkaz! :DD Aniusiu! ino zacznij od warstatu :*********** Dobrzeee!!!! :DDD
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoszony do usunięcia
Magda_Tara Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a moje fantastyczne komentarze teeeeeeeeż :((((((((((((( nie przeżyję :*
Vera_Ikon Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Cóż... Po pierwsze - to nie ten dział - i co do tego zapewne obie się zgodzimy. Po drugie... Komplementów nie będzie. W zasadzie nie ma ani jednej dobrej strofy. Całość jest małostkowa, ckliwa i na bardzo niskim poziomie. Rozumiem, że masz do opisania masę emocji, ale cały sens i całe piękno poezji polega na jej wielowarstwowym przekazie. Takich emocji nie można opisać w tak dosłowny sposób. Robi się z tego banał. Radzę zrezygnować z tak gęstego nagromadzenia wielkich słów. Rozpacz, ból, kałuże łez, kończenie ze sobą, krwawiące serca, miłość... Za dużo na raz. W całym wierszu zabrakło... poezji. Polecam lekturę wybitnych poetów. Można się od nich bardzo dużo nauczyć. Nie mam najmniejszego zamiaru zniechęcać Cię do pisania, ani obrażać (wolę to zaznaczyć, bo widzę, że bardzo nie lubisz krytyki), a przeciwnie: pisz więcej! ale również czytaj! staraj się pracować nad warsztatem! Nie chodzi o to by stworzyć długi, nudny i nijaki tekst. Takich są miliony. Chodzi o to, by w kilku strofach zamknąć magię. A to wcale nie jest takie proste. I wymaga pracy. Pozdrawiam serdecznie weronika
Vera_Ikon Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo, nie polecam zakładania kółek wzajemnej adoracji, polecam konstruktywną krytykę i odrobinę wiedzy z dziedziny poezji i prozy. Pozdrawiam serdecznie weronika
Magda_Tara Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magdo, nie polecam zakładania kółek wzajemnej adoracji, polecam konstruktywną krytykę i odrobinę wiedzy z dziedziny poezji i prozy. Pozdrawiam serdecznie weronika Dziękuję za troskę ;D mam już TWA -rożki, nie muszę niczego zakładać :*
bazyl_prost Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 to bardziej przemęczenie niż śmierć
Aniuusiaa Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witam! Nie musicie już tu dodawac swoich komentarzy gdyż wiersz jest ZGŁOSZONY DO USUNIĘCIA nie moja wina, ze ja usunąć go nie mogę..! Dziękuje za uwagę :/
Prezes Rady Oszołomów Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2010 Również toto nie spełnia regulaminu! gdzie jest organizator?
Rekomendowane odpowiedzi