Judyt Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 jest ziemia na której my zaoferowani różnymi sprawami zapominamy czasem o podniebnym przejściu choć tłoczno mijamy się zaraz tam jest powietrze gdzie wzbijają jaskółki krążąc niziutko kremowym spodem trawami za darmo na nasze nogi potknięcia o białe płótno makiem śródtornym (...) ------------------------ dziękuję(:
Marek_Stasiuk Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Lubię taki flirt z subtelnością:) Smakuje mi, ale wczytuję się w międzywiersze.
Judyt Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i oto chodzi. Dziękuję Marku, J. serdeczności
Leokadia_Koryncka Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Twoje wiersze dotąd przeczytane, pachną mi niebiańskim Luwrem. Ten nie inny. Po prostu piękny. L. serdeczności...
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie Leokadio za kawałek Luwru od Ciebie Za taki piękny prezencik... i szczególnie czytanie, J. z wzajemnością(:
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Judyt ślicznie tak subtelnie piszesz z wielkim wdziękiem, śliczny wiersz wprost na Z. serdecznie pozdrawiam
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Czytelna refleksja nad naszym pobytem tutaj z ładnym "makiem śródtornym". Nie wiem tylko, czy to literówka czy jakiś celowy zabieg w "zaoferowani". Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie ja piszę, to pisze bardziej sam Bóg dziękuję ( a cóż to jest to Z?) J. serdecznie Jadwigo
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! ładnie przuważyłaś, dziękuję mogłoby być jak sugerujesz Aniu zaa..- od afery lub zao- od oferty chyba jednak zostanie jak jest, mm..sama nie wiedziałam że tak wyszło(: ale ta oferta jakoś nawet bardziej, dziękuję bardzo za poczytanie, J. serdecznie(:
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Mnie "zbieg" z "zabiegu" się zrobił :) Tak sobie myślę i myślę... Czy wówczas "różne sprawy" nie powinny stanąć w innym przypadku, żeby składnia nie ucierpiała? Oczywiście pozostawiam Twojej decyzji. Dobrej nocy :)
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za ślad,dobrze Ci idzie! J.(:
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znaczy w jakim? a może..jak coś się nasunie pisać konkretnie mi Aniu. A bywa:) I wtedy sobie podecyduję(; J. dziękuję i wzajemnie dobrej!
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 To nie idę spać, tylko się zastanawiam nad tym, czy my, ludzie, jak te bezwolne przedmioty możemy być "zaoferowani różnym sprawom", bo "zaoferowany" tylko z "komu?, czemu?". A teraz Ty się męcz ;)
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możemy, takie moje zdanie a przedmiotem bezwolnym?- nie jest żaden człowiek ot.. reszta dla czytelnika wnikliwca(; J. hrrr
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Ars poetica - wolnoć Tomku w swoim wierszu ;)
Kacper_M Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 jest super jest super:] Tytuł adekwatny co do treści, właśnie wynajmuję miejsce na słowa:] Pozdrawiam Kacper
Judyt Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miejsce na słowa wynajmuję..no pięknie! bo brak własnych dzięki serdeczne Kacprze za poczytanie, pobycie J. (:
Rekomendowane odpowiedzi