Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 zanim przeszły na dietę za węchu i smaku wolą przetrwania odeszłam od nich nie-do-poskładania wegetują w kuchniach świata stępiane Wolną Kubą przestaną pościć gdy wrócą twoje na mnie wyostrzone. na razie jem chłodnik nigdy nie stygnie...
Anna_Para Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Fajne to! Chłodnik nigdy nie stygnie! ;) Toż to złota myśl! ;) Dobrej nocki Anno! Cieplutko!
Anna_Myszkin Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wielkie dzięki. Cuba Libre wypiję za Twoje zdrowie :)
Judyt Opublikowano 19 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 czytałam wcześniej, jedno zdanie o chłodniku- wpada w pamięć, myślniki(?) to z kolei ma na celu spowolneianie w czytaniu? ciekawe, J. serdecznie
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dziękuję za czytanie. Myślniki w zapisie miały dawać wrażenie całości, że niby taka cała nie do poskładania w całość. W pierwotnej wersji na "bezlimiciu" zrezygnowałam z nich, a potem znów wróciłam. Nie jestem pewna, czy nie powinno być "nie-do-pos-kła-da-nia", takie wyskandowane po prostu. Pozdrawiam raz jeszcze :)
Kacper_M Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 jakieś złe moce opanowały komputer i zawsze jak chciałem dodać komentarz to się restartował... teraz się trochę uspokoiły, ale dzięki temu przeczytałem kilka razy Twój piękny wiersz:] jestem maniakiem Indian i bardzo często wyostrzone zmysły kojarzą mi się właśnie z nimi.. ładnie ujęte "przestaną pościć gdy wrócą twoje na mnie wyostrzone." i puenta genialna pozazdrościć myśli:] Pozdrawiam Kacper
Anna_Myszkin Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Cieszę się, że Ci się spodobał. Pozdrawiam, życząc ostrości zmysłom :)
Rekomendowane odpowiedzi