Leokadia_Koryncka Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 stworzyłeś mnie gołębiem bym spajał szczeliny świata stworzyłeś mnie gołębiem bym krzewił gałązki oliwne stworzyłeś mnie gołębiem bym przemierzał drogi krzyżowe ale sam Panie sam tego nie potrafię
Tobiasz_Bukowicz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 duzo gołębi...zero głębi Pozdrawiam
Leokadia_Koryncka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wypłoszę gołębie - dzięki za głębię... Pozdrawiam...
Anna_Para Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ładna skarga, gołębia - człowieka. Musi działać w parze czy też z pomocą boską - ładnie "niedopowiadasz". Podoba mi się. Cieplutko, Para:)
Leokadia_Koryncka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 ładnie pojęłaś... właśnie takie było moje przesłanie. Dziękuję! L. cieplutko...
Judyt Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 bardzo fajnie, szczególnie puentą, J. serdecznie
Leokadia_Koryncka Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dzięki Judyś:) natychasz mnie optymistycznie... L. serdecznie...
Rekomendowane odpowiedzi