Zjajami_Baba Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 czy nie moglibyśmy przynajmniej poudawać że się mamy ku sobie ty patrzyłbyś jak tańczę ja z każdym ruchem zrzucałabym więcej czy ty nie mógłbyś skłamać trochę że ci nie przeszkadza że mam jaja
Zjajami_Baba Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Nie:D Myśl, myśl, myśl...
dzie_wuszka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajny. łapie komplikacje :]
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Wiersz jest świetny ! nawet jeśli orientacje nie te :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Jeszcze jedno : zabrałem do ulubionych - jak mało które !!!
Oxyvia Opublikowano 18 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2010 Rozumiem Peelkę doskonale. Faceci na ogół nie lubię kobiet, które "mają jaja". Taki obyczaj.
złamane skrzydło Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 baba z jajami, to jest to, ale ony wolą pieszczoszki, kokoszki, delikutasne stworzonka:)))
Rekomendowane odpowiedzi