cezary_dacyszyn Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 no i OK nikogo z was nie znam tych samych dróżek z wami nie deptałem innej kategorii moje słowa innego kalibru głowa przy innym bilardowym stole siadamy na zielonym suknie pokerowe wiersze wy macie bile ja mam the Bile gramy nierówna to gierka niewłaściwa stawka macie asy w rękawie Herbert Miłosz Rym-borska a lufa pistoletu celowana w Nobla dacyszynofobia a ja wam mówię utoczę karetę opasłą w tomy wystawną w słowa i wierszy fullem odjadę a was zostawię z waszym bólem narcyzmoleptyzmem pańszczyznę - odrobić trzeba Wolin 2009 ?
HAYQ Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 no dobra, z bólem (cholera, to zawiść chyba), ale powodzenia życzę ;) Przynajmniej będę miał pamiątkę, że się wpisałem... nobliście. Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Podobasz mi się Cezary, to znaczy, Twój wiersz! Kto wie? Śmichy - chichy, a Nobel sobie spokojnie czeka! Z całego serca życzę, wpraszam się na oblewanie, butelke przyniosę!? hej! Serdecznie pozdrawiam - baba
M._Krzywak Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 No i bardzo w porządku. Na tak. Pozdrawiam.
Alicja_Wysocka Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Bez zarzutu. Tomik takich zamawiam! Pozdrawiam serdecznie :)
bruno seping Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 no bardzo bardzo, tylko tytuł bojaźliwy - dacyszynofobaty;). jak go zmienisz zostnę dacyszynomanem:) pzdr:)
Marek Konarski Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 a ja wam mówię utoczę karetę opasłą w tomy wystawną w słowa i wierszy fullem odjadę Blefujesz... Sprawdzam :))
krzysztof marek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 biorę w ciemno tą karetę :) pozdrawiam!
Pan_Biały Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2010 The Bill to kapela punkowa z mojego miasta, kiedyś dość popularna w tych kręgach z epizodem w Jarocinie w '90-którymś dlatego może punk's not dead;) pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 a ja Ci poklaszczę kalskiem zachwytu co się wymądrzać będę - poklaszczę ino :))
Ela_Ale Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 A może nie Ty jeden takiego pokerka planujesz? Może w niejednej jeszcze głowie taki jest plan, tylko bardziej tajny i wstydliwy? Brawo! Za brawurę i kpinki z nadęć. Pozdrawiam serd. E.
Eunicee Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ciekawy wiersz i pomysł na niego:) pozdrawiam
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 HAYQ - no .. bliście jesienią z drzew spadają :-) Dzięki :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Baba Izba - ja tak sobie myślę : wiersz zgrabniejszej urody niż autor :-(( A z piwa tylko piwo :-) Ale gdyby tak Nobel , to może bym się znoblitował ... :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 M. Krzywak : rasowy skryba na tak ? Cieszę . Się :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Alicja Wysocka : postaram się ale nastroje bywają różne :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 bruno seping : tak naprawdę to kawałek bez tytułu - tylko na potrzeby forum . Możesz wstąpić do Fan - Clubu :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Marek Konarski : Ty też masz asa w rękawie ? Wykładaj :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 krzysztof marek : ależ nie kupuje się kota w worku ... :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Pan Biały : z Jarocinem skończyłem w 88-ym kiedy to stał się Opolem ... The Bile piłem sam do siebie :-)
Rekomendowane odpowiedzi