Anna_M. Opublikowano 23 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 zmieniane kalendarze rzucam kostką który to już miesiąc zegary mają surowe twarze zakładam ochraniacze przed nieparzystą ilością oczek grubiej maluję rzęsy w końcu bronią dostępu do duszy w siedmiu otoczkach jestem niemalże gotowa już w drzwiach wcieram w skórę dłoni wyciąg z chęci walki
Lourds Nowak Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Genialne. Zamawiam wiersz o wojnie, jakiejkolwiek. Pozdrawiam najczulej jak potrafię, szkoda, że nie potrafię przez maszynę przekazać rzewnej, rozczulonej, ogromnej sympatii.
Witold Marek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Podoba mi się o tyle, o ile nie do końca rozumiem kobiety :) Tylko tę chyba literóweczkę: "siedemiu" bym tknął i parę miejsc inaczej zwersyfikował (coś z tym ostatnim pierwszej zwrotki). Pozdrawiam.
Marek Ciućka Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za sam ten fragment należy się uznanie - "+" dla Ciebie. Praca napisana genialnie - jestem Twoim fanem...
Anna_M. Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za opinię.Poprawiłam literówkę. Pozdrawiam.
Anna_M. Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za sam ten fragment należy się uznanie - "+" dla Ciebie. Praca napisana genialnie - jestem Twoim fanem... Dziękuję, Fanem? - hmmm...
Anna_M. Opublikowano 29 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję baaardzo. Jak napiszę coś o wojnie, jakiejkolwiek, na pewno tu się znajdzie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi