aluna Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 błysk słońca drobinami wspiera nie dla mnie tu nawałnica wszystko mi jedno tak zabierze co zechce ------------------------------- tylko wspaniali poeci dodają otulenia wiem wiem ,że nie jestem sama dzięki poetom tu właśnie tu na poezji dziękuje za niesamowitych niezwykłych empatycznych Bóg jest wszędzie z Wami plusy i minusy to rywalizacja być albo zaistnieć
Anna_Para Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Trzymaj się Alunko! Pozdrawiam serdecznie! Cieplutko, Para:)
aluna Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Anno ,,,takiej PARY mi trzeba! Serdeczności samych! Ania!
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 fajnie! dzięki za świadectwo, J. serdecznie Haniu
aluna Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja dziękuje Tobie ,że jestes , jestes ze mną! Serdeczności samych! Hania
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja dziękuje Tobie ,że jestes , jestes ze mną! Serdeczności samych! Hania i tak zabierze co zechce..-pięknie o tym, przejmująco.. przecież my nic nie możemy, a Ten, który wszystko wie może. Warto sobie tą myśl wyczytać choćby, Staram się jak potrafię(: dziękuję także zostań w miłosierdziu J. wzajemnie!( a to o wspaniałości-nie wiem jak inni, ale troszkę można odbierać na wyrost, przynajmniej ja tak mam, bo jednak tak jak pisałam wyżej..I przepraszam, że aż tyle nagryzmoliłam Co do czytania:))
aluna Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja dziękuje Tobie ,że jestes , jestes ze mną! Serdeczności samych! Hania i tak zabierze co zechce..-pięknie o tym, przejmująco.. przecież my nic nie możemy, a Ten, który wszystko wie może. Warto sobie tą myśl wyczytać choćby, Staram się jak potrafię(: dziękuję także zostań w miłosierdziu J. wzajemnie!( a to o wspaniałości-nie wiem jak inni, ale troszkę można odbierać na wyrost, przynajmniej ja tak mam, bo jednak tak jak pisałam wyżej..I przepraszam, że aż tyle nagryzmoliłam Co do czytania:)) Właśnie , tak tak ,,,miało byc odczytane Judytko! Tylko z Bogiem. Całuski A.
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tak zabierze co zechce..-pięknie o tym, przejmująco.. przecież my nic nie możemy, a Ten, który wszystko wie może. Warto sobie tą myśl wyczytać choćby, Staram się jak potrafię(: dziękuję także zostań w miłosierdziu J. wzajemnie!( a to o wspaniałości-nie wiem jak inni, ale troszkę można odbierać na wyrost, przynajmniej ja tak mam, bo jednak tak jak pisałam wyżej..I przepraszam, że aż tyle nagryzmoliłam Co do czytania:)) Właśnie , tak tak ,,,miało byc odczytane Judytko! Tylko z Bogiem. Całuski A. Uściskowywuję z mocą!
Rekomendowane odpowiedzi