miss croup Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 zasypiam w mgnieniu twojego oka zwinięta w kłębek na twoim brzuchu jesteś jak agrest rozgrzany słońcem jeśli potrafisz wstrzymaj miedziany zapach i smak drżenie kurzu i mnie w bezruchu w surowych pasmach ciszy przewleczoną przez żaluzje
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 mówią i piszą, że zadaniem poety są piękne zdania, tutaj czuje się jakieś piękno, ale raczej, im bliżej końca (ostatnia strofa- super). "w mgnieniu twojego oka" bym zmienił i tę z agrestem bym zminiaturyzował do oporu (tzn bez porównania "jesteś jak" i z inwersją, taką, by agrest poszedł na koniec - nasunie obraz) zdrówko, Jimmy
Anna_Para Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Pięknie...pointa jakaś rozmyta, mało wyrazista, ale całość - śliczny obraz namalowany czułością i wrażliwością poetycką. Gratuluję. w surowych pasmach ciszy przewleczona przez żaluzje jestem dla ciebie Cieplutko, Para:)
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 poczytałam ładny obrazek, ta cisza trochę taka względna, J. serdecznie
miss croup Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Jimmy, będę w tym grzebać wg wskazań, pozdr
miss croup Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się Aniu, że się podoba, podoba mi się przewleczona, może skorzystam :) dzięki
miss croup Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cisza zawsze jest względna? dzięki, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi