Anna_Para Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2010 zanurzam dłonie w dzbanie nocy gwiazdy przylepiają się do palców a przyczepność ich zbyt słaba nie wyławia księżyca to nienormalne noce bez księżyca są jak msze bez ofiary stoimy naprzeciwko siebie i nie możemy zajrzeć do dna to boli najbardziej jak niedokończony sonet urwany w pół słowa oddech na Twojej szyi tak tragicznie mi Ciebie mało
krzysztof marek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 romantycznie, choć smutno, ale ładnie klimat zbudowany. po takiej porannej lekturze to ojej... ;) pozdrawiam Aniu i miłego dnia życzę :)))
Baba_Izba Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Przeczytałam, podoba mi się, dobrze by było jeszcze przemyśleć i coś niecoś zmienić(??)wygładzić(??) Jeszcze wrócę, serdeczności - baba
Anna_Myszkin Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Przemawia pięknie, zarówno plastycznie, jak i lirycznie. A teraz będzie marudzenie warsztatowe o trzecim wersie, który budzi wątpliwości, bo skoro "słaba", to "nieskuteczna", a poza tym wyrażenie "na tyle..., co..." jest niepoprawne ze względu na spójnik "co", chyba że miało być "nie tyle..., co...". Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 a zejdź peelko na ziemnię! ziemniaczki młode z zsiadłym mleczkiem zapodaj! od razu lepiej sie zrobi na duszy! jezuuuuuuu, lunatykować bez księżyca, toż to na łeb spaść można z dachu! :* :*
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Krzyś! Tak pięknie Ci dziękuję, jak tylko potrafię. Cieplutko, ale tak, jak jest w cieniu wielkiego drzewa. Para:)
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dzięki Babo! Poczyściłam ciutkę. I tak już zostawię, ale wiem, że już Ci się będzie podobało! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Anno Myszkina:) Poprawiłam, dzięki, mam nadzieję, że jest lepiej :) Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tarko! O wierszu!!! Sto razy prosiłam! A jasne, że się spada, a myślisz, od czego jestem potłuczona??? Papapararara! Słyszysz? Zaczęłam się jąkać! Oooo!
Magda_Tara Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie o wierszuuuuuuuu? zawsze o wierszu! buziak! ;D i tak Cię kocham taką jąkającą spadywającą! :)))))))))
Judyt Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 piękny wiersz , szczególnie to porównanie księżyca... taka tęsknota właśnie..J. serdecznie
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Taruniu! Dzięki, dzięki:) Buziak!
Anna_Para Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2010 Judyt: Serdeczności. Niebo było ostatniej nocy pełne gwiazd, a księżyca - nie było!!! Cieplutko, Para:)
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. noce bez księżyca są jak msze bez ofiary(: mm..może się zawstydziło i za dachem skryło? J. cieplutko oh gorąco wręcz jest! Cudnie i tak.
Anna_Para Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Judyt: Jeszcze raz dzięki śliczne. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi