Anna_Para Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 święta racja bardzo pięknie, wołająco, usłyszy? ja bym usłyszała buziak, Paro. zabieram
krzysztof marek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 widzę Aniu że się solidnie napracowałaś: 12/13 regularnie, no pięknie... mi już dawno nic się nie wyrytmizowało i zrymowało. to nic - czytam Twoje :) bo warto. psia radość istnienia - słuszny wniosek. prostota jest najszlachetniejszą i najskuteczniejszą ze wszystkich form życia. jedno co tylko bym lekko podsugerował to wymiankę "zatrwoga" na "ekstrwoga". nie znalazłem w żadnym słowniku "zatrwogi" wiec rozumiem że to jest Twój nowy wyraz i słusznie, że poszukujesz (no chyba ze się doszukałem, he he, z tym szukaniem). ale to tylko lekka sugestia bo i tak ładnie! miłej i spokojnej niedzieli Aniu :)))
Anna_Para Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tarko: Proszę w komentarzach odnosić się zdecydowanie bardziej merytorycznie do tekstu;)))) Cmoki, Kochanie Moje! Dzięki, że czytasz te moje wierszydła!
Anna_Para Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 Krzysiu! Jeśli Ty mówisz, że "eks" - to tak musi być! Oczywiście: "zatrwoga" jest tu neologizmem, powstałym od "zatrwożonej" peelki, ale Twoja propozycja mi się podoba! Dzięki, Czytelniku! Cieplutko, Para:)
marek_cz. Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Za tę pajdę chleba mogę oddać połowę kapsli... Pięknie, można u Ciebie powspominać. Pozdrawiam, marek.
Anna_Para Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Aż połowę? Nie do wiary! Cieszy mnie, że mój chleb znajduje amatorów! Badzo cieplutko pozdrawiam, Dzięki serdeczne, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale lepsza jest "beztrwoga" jak teraz. wiesz, mi ta "eks" to wleciała tak ad hoc. teraz jest według mnie dobrze. na pewno ciekawiej od "za" i "eks". pozdrawiam Aniu!
Anna_Para Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2010 Krzyś: Dzięki serdeczne! Cieszę się, że mi pomagasz! Cieplutko, Para:)
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2010 fajnie Aniu, bardzo się podoba, J. serdecznie(:
Anna_Para Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Judyt: Dziękuję serdecznie za czytanie. Wdzięcznie i cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi