teresa943 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo lubię tańczyć walczyka, Tuwim pewnie też :) "mój bardziej kobiecy?, zapewne, bo to kobiece spojrzenie... Dziękuję, Oxy, serdecznie. Pozdrawiam ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak miło słyszeć, że "toniesz" bardzo dziękuję, Kikus :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, Bruno, uwodzicielsko prowokujesz do czegoś zaskakującego :) spróbuję, może się uda urozmaicić "przyzwyczajenie" a przede wszystkim "znów otworzyć duszę"...poczekaj, może "klucz" znajdzie się sam :) dziękuję :):) cieplutko pozdrawiam - Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 a zajrzysz do mojego komentarza dwa piętra niżej ? To samo dla ciebie :-)
teresa943 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pod "Photo"? Byłam :-) dziękuję, Cezary :):) serdecznie pozdrawiam - Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 czytaj u " Wilczej ". Pozdrawiam :-)
teresa943 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeszcze raz wielkie dzięki :)))))
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 liryczny wiersz delikatny i klimatyczny chociaż nie moja forma pozdrawiam Jacek
Bolesław_Pączyński Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Jak zawsze ślicznie Taka miła i ciepła liryka kusicielski i słodki ma smak, przytulając zatańczyć walczyka nie narzekać że poezji brak. Serdeczności Krysiu:)
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem Jacku, Ty przepięknie rymujesz :) cieszę się, że podoba się klimat dziękuję :-) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak zawsze rozpieszczasz mnie, Bolku. Twoje komentarze są takie ciepłe, że ... no powiedz, jak tu nie pisać, kiedy serce do walczyka się rwie? :)) Dziękuję. :-) Cieplutko pozdrawiam - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Oj, ten peel napewno pamięta Piękny nastrój w rozmowie "..niby ukradkiem strofkami spojrzeń pisałeś pocałunki na wargach muzy rymowaliśmy dar tak po prostu ty mnie ja tobie" W tym jest coś więcej niż się wydaje :) Serdecznie pozdrawiam Krysiu :))
teresa943 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że dopatrzyłeś się tego "coś więcej" :) dziękuję, Zbyszku :-)) serdecznie i cieplutko pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi