Judyt Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 że Ciebie nikt prawie nie dostrzega bo dziura jest w rozsuwających się tam błękit miesza z bielą tytanową pobita zostałam przez człowieka tutaj będą zawsze braki choćbym chciała zamalować białe dziecięctwo modlitwy otrzymujemy wraz z darem dziecięctwa bożego co nie jest naturalną sprawnością człowieka zwykłego co odchodzi
krzysztof marek Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 ja odbieram jako takie zafrasowanie za ogół. hm. człowiek drugiego człowieka nie wyręczy. chcieć to podstawa. pozdrawiam Judyto.
Judyt Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święta prawda!dobrze odczytałeś, dziękuję Krzysiu, że zechciałeś pobyć, poczytać te moje takie..a poza tym wiersz który zawiera imię Boga od razu jest patrzony(zauważyłam) jako: na coś...z pewnym dystansem, chociaż na każdy można tak, bo przecież każdy inaczej przewartościowywuje. J. serdecznie i cieplutko kłaniam się
Rekomendowane odpowiedzi