MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pani Magdo, ja niczego nie sugeruję, wyraziłem tylko moje stanowisko :) Nic więcej. Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Opowiadania wspaniałe, Wspaniali Ludzie je pisali, równie Wspaniałym chciało się przeczytać, głosować! Pewnie jestem babą zbabiałą doszczętnie; nic a nic nie kumam z otoczki Konkursu. Pewnie nie byłam dostatecznie w kursie bieżących spraw, albo moja z natury wiara w dobro i mądrość człowieka (zresztą nie tylko - czlowieka) sprawia, że czuję się ostatnim głupcem (głupcową??), nic nie rozumiem! Najbardziej dotyka to osób, które niczemu nie są winne i przepraszają ci, którzy nie ponoszą odpowiedziałności za zaistniałą sytuację. Przyznam: mnie też jest jakoś głupio i dołączam do przeprosin za wszystkie słowa wrogie i wypowiedziane (napisane) w złości i chęci "dowalenia" komuś. Cenię spokój i życzliwość. Trudno o zgodę i porozumienie, gdy "sprawiedliwość musi być po naszej stronie"! Może zresztą niepotrzebnie gadam, jak to baba - izba
Zuźka Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Ostatnio na orgię zaglądałam sporadycznie z braku czasu, z myślą, że zdążę jeszcze podoczytywać większość teksów i je docenić. Szkoda, że nie zdołałam. Dzięki ogromne, że chciało Wam się czytać moją grafomanię, ale jakoś pewna nie jestem, czy to drugie miejsce, to słusznie. A wszelkie spory mam gdzieś, bo prozacy na orgii są niezwykli, i to dzięki nim tak często się cieszę do mojego monitora, o! I mogę się nawet taplać w grafimanii, co mi tam, skoro to ta właśnie grafomania przynosi mi tyle radości :) Pozdrawiam ciepło wszystkich, bez wyjątku Zuzka :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 to ja już nie wiem, kto kogo i za co zbanował, ja się tam jako uczestnik pisałem, zdrówko, Jimmy
Magda_Tara Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo, dziękuję za wszystkie dobra słowa i za wspaniałą opinię o naszych tekstach - w imieniu wszystkich, którzy zamieścili opowiadania. pozdrawiam i dziękuję. :)
Zuźka Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dołączam się ;) ciepło ;)
Marcin B Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Komuś tu kiedyś żyłka pęknie od wypełniającej go zawiści i toczenia piany w każdym temacie ("jak może ktoś, kto nie umie pisać...", hahahaha, klasyka) :D Gratuluję Magdo i w ogóle nie zwracaj uwagi na to błoto latające wokół. Muszę sobie poczytać te Twoje prozy, bo nie miałem jeszcze okazji ;)
Magda_Tara Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D dziękuję, Marcin, zapraszam, jest tego sporo, ale jestem stamtąd. :*
amerrozzo Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 > Moim zdaniem wszystkie wyżej wymienione nicki to jedna i ta sama osoba. Wystarczy poczytać komentarze: podobny ton wypowiedzi, podobny humor (albo jego brak, jak kto woli) itd. Ale bardzo kolesiowi musi się nudzić... PS W jednym wszak muszę przyznać mu rację: trafnie się nazwał, he, he...
M._Krzywak Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Klasyką szwendania się zaczynasz być powoli ty. Masz jakiś uraz? Czemu ja tak na kobiety nie działam, że nie łażą za mną krok w krok?
Bea.2u Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 faktem jest, że zachowanie się organizatorów jest niegodne. opanujcie się, przestańcie z uwagi na wszystkich uczestników, nie mówiąc już o tym, że robicie przykrość zwycięzcom. sza. cicho sza!
Rekomendowane odpowiedzi