Anna_Para Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wiersz można przeczytać w książce: Jolanta Zarębska, Śpiewam i milczę, Miniatura, Kraków 2012, ISBN 978-83-7606-401-7 Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Magda_Tara Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 żesz się, Para, zakochaj we mnie!!!!!! ja Ci paznokcie pomaluję! nic se nie urżniesz! :(((((((( wielkiej piękności ten wiersz, Anka! jak wszystkie twoje :)
Joanna_Janina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ciekawy wiersz. Najbardziej chyba przemawia do mnie ostatnia strofa. Taka jakaś bliska... Pozdrawiam autorkę :) Janina
Anna_Para Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Taruniu! Ciebie przecież ... wiesz, nie powiem, bo ludziska gadają różnie! Dzięki, Kochana!
Anna_Para Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Janinko: Bardzo się cieszę, że "bliska". Serdeczności. Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Fly Elika Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 ciekawe, jak ładny motyw "gałązki" to 'ale' niepotrzebna aż taka egzaltacja, albowiem pewność nietórych prawd jest już nami, pod rzekomą starannością treści wiersza kryje się chęć pobudzenia do irytacji nie wiem czy akurat potrzebnej komu, gdy nie ma spójności z celem i właściwie, jest faktem przeszłym niekoniecznie istotnym, ładnie napisane jak i zbyt wyimaginowane pozdrawiam
Judyt Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 tak..w tamtej poezji było dużo subtelności J. serdecznie
grazyna k Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 A gdybyś nadęłła mocno policzki i dmuchnęła Paruniu,nie było tak milej,czyściej i przejrzyściej...w komentarzach do Twych pięknych wierszy :)))))))))))))))))))
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Aniu, a czy "ten" poeta wie, że peelka aż tak, nawet palec? "wymyślała sobie zajęcie, by nie oszaleć z niepokoju. pewnie malowała na szkle, na mgle, na zachodach, schodach, zielonych żeberkach liści, nitkach własnych nerwów" -ja tak miałam, gdy nawet pięć minut... ale tak jak Ty to oddałaś, to tlko oddawać palce, jeden za drugim, żeby tak umieć! pozdrawiam serdecznie :) Grażyna
Anna_Para Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Grażynko k: Dzięki, choć przyznam, że nie rozumiem komentu:))) Cieplutko!
Anna_Para Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Grażko Kudła: Oczywiście wiesz, że kobieta Steda po wypadku poety, kiedy odrąbał sobie palec, zaproponowała chirurgom, że odda własny, byle Stachura nie był okaleczony:) Przyznasz, że to inspirujące? Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Judyt: Bardzo się cieszę, że podzielasz moją fascynację poezją Stachury:) Cieplutko, Para:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już teraz wiem, Aniu, dzięki ale, to co wyżej napisałam i tak zostaje; chyba Cię nie uraziłam? :) pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Grażko: Ależ skąd urażona!? Zaszczycona taką piękną recenzją! Przecie gdybym tego nie czuła, nie napisałabym o tym wiersza:))) Dzięki
Grażyna_Kudła Opublikowano 1 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ufff... :)))
Anna_Para Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2010 Ufff! Grażko! Dzięki raz jeszcze:)
Smutek_Jan Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Bardzo ładna puenta. hm.. miłość piękne uczucie. pozdr.
grazyna k Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Ja tylko pomyślałam, Aniu, aby czasem tak można było ..zdmuchnąc ...nie czytając złośliwych komentarzy..ale widzę..że radzisz sobie :) pozdrawiam cieplutko :)
Anna_Para Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Smutku, bardzo serdecznie dziękuję! A o wierszu? Ani słowa Ani? Dzięki, Para:)
Anna_Para Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Grażynko: Po prostu... nie z każdym będę rozmawiać! Dzięki, że doceniasz moją postawę! Trzeci raz nie dam się wyrzucić z forum ;) Para:)
Rekomendowane odpowiedzi