emil_grabicz Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 nie śmiem prosić cię o jeszcze mały uśmiech w pięciu słowach kiedy wzdychasz całym zdaniem i trzy kropki w dłoni chowasz nie śmiem dotknąć twoich uczuć ponad prerią pustych kartek tak w galopie tętnią myśli jak mustangi szykiem zwartym nie śmiem błagać i przepraszać nawet siebie nie potrafię słów różaniec przemodlony prosto z dłoni w papier kapie nie śmiem prosić cię o jeszcze i już więcej mnie nie pytaj jak umiałem się nauczyć w twoich szarych oczach czytać
Sfinks13 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 bardzo sentymentalna liryka, podoba się serdecznie 13
Fly Elika Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Emilu, tak bardzo wzruszyłeś, że aż trudno coś napisać, pięknie, smutno, wrażliwie, moc serdeczności Tobie ślę
Jacek_Suchowicz Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może w końcu mnie poprosisz zamiast tu marudzić wierszem już z rozkoszą mrużę oczy może dam Ci to co zechcesz może spełnisz swe marzenia oraz najesz się do syta a ty nie śmiesz masz westchnienia albo działasz albo kicha :))) smęcisz i smęcisz Emilu pozdrawiam Jacek
Antoni Slawbicki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 przede wszystkim, bardzo ładnie się to czyta Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 wzruszające kapią słowa uczuć twoich niespełnienia zbierz odwagę i zadziałaj mocą lirycznego wiersza Emilu, urzekasz swoim "smęceniem" :) to duży atut! serdecznie i ciepło - Krysia
Wilcza Jagoda Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, czyta się , czyta...:))) z uśmiechem, EMILU!!!
emil_grabicz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszym się bardzo, że się podoba. Dzięki za poczytanie i obecność w moim skromnym domu poezji... Pozdrawiam serdecznie :)
emil_grabicz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo smutek już taki jest... piękny i smutny. Dziękuję za odwiedzinki i pozdrawiam serdecznie :)
emil_grabicz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może w końcu mnie poprosisz zamiast tu marudzić wierszem już z rozkoszą mrużę oczy może dam Ci to co zechcesz może spełnisz swe marzenia oraz najesz się do syta a ty nie śmiesz masz westchnienia albo działasz albo kicha :))) smęcisz i smęcisz Emilu pozdrawiam Jacek Na co dzień tryskam humorem bardzo spontanicznym i zaraźliwym, ale w poezji jestem rzeczywiście smętek. Dziękuję za wierszowany komentarz Jacku i cieszę się z Twoich odwiedzin. Pozdrawiam serdecznie :)
emil_grabicz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Antoni, cieszę się, że sobie ładnie poczytałeś. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wizytę :)
emil_grabicz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zaszczyt dla mnie urzec wierszem wrażliwą poetkę... Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za poczytanie. :)
emil_grabicz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj, czyta się , czyta...:))) z uśmiechem, EMILU!!! oj, dziękuje się dziękuje... cieszę się bardzo Jagodo Wilcza, że wdepnęłaś tutaj do mnie i pozdrawiam serdecznie :)
a._mrozinski Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Bardzo sprawnie napisana poezja, ale tematyka mi nie leży. Arek
cezary_dacyszyn Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 czyta się płynnie i jest kilka zgrabnych momentów :-)
emil_grabicz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że chociaż warsztatowo wygląda dla Ciebie poprawnie, bo nie zawsze mi wychodzi... Dziękuję za odwiedziny i komentarz. Pozdrawiam serdecznie :)
emil_grabicz Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dygnąłem zgrabnie nóżką, żeby podziękować za wizytę i komentarz. Pozdrawiam serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi