Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 nie chcę żeby coś przypominało życie z przed Ciebie oprócz najbliższych mnie życiem nie chcę drżeć więcej od słów gorzkich nieprzełkniętych w calu czyli tych co dławią dlaczego trudno już zacząć na nowo tak trudno zacząć nowe ślady na cóż te dyrdymały podług dni martwych zniewolone pąsy wstydów rozczarowań wedle że kowal swego ciosu chwalondotyka mnie z rana Anioł Pański pyta o marzenie wspominając lecz ilu Janów nabierało strachem w zamian darując stokrotkowe kwiaty oczom na ogrodzie
Monika_Gromala Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jestem na nie. Przykro mi.
janusz_pyzinski Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a mi się widzi świątecznie pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moniko, nie to nie ;
Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję świątecznie wzajemnie
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie, kontekst słaby, niedopracowany. Obrazowość kuleje, liczne banały. Temat też piąte koło u wozu :) Przykro mi, ale jestem na nie Pozdrawiam Mariusz :::)
Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie, kontekst słaby, niedopracowany. Obrazowość kuleje, liczne banały. Temat też piąte koło u wozu :) Przykro mi, ale jestem na nie Pozdrawiam Mariusz :::) możesz być na nie, lecz wiersza nie pojmujesz, zdaje mi się tu nie chodzi pisanie, żeby było kawa na ławę i dobrze akurat wychwycone obrazy, co innego tu ważne Odpozdrawiam
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No nie, kontekst słaby, niedopracowany. Obrazowość kuleje, liczne banały. Temat też piąte koło u wozu :) Przykro mi, ale jestem na nie Pozdrawiam Mariusz :::) możesz być na nie, lecz wiersza nie pojmujesz, zdaje mi się tu nie chodzi pisanie, żeby było kawa na ławę i dobrze akurat wychwycone obrazy, co innego tu ważne Odpozdrawiam OK, po prostu nie trafia we mnie :) Pozdrawiam
Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możesz być na nie, lecz wiersza nie pojmujesz, zdaje mi się tu nie chodzi pisanie, żeby było kawa na ławę i dobrze akurat wychwycone obrazy, co innego tu ważne Odpozdrawiam OK, po prostu nie trafia we mnie :) Pozdrawiam Mogła to przewidzieć ;)
bestia be Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 czytałem w Warsztacie- plus ładnie szacuneczek bestia
Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za to dziękuję Bestio pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ten wiersz jest najpięnkniejszy..
Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. opinia tego typu nie była tu potrzebna
6 kilo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Fly, bardzo przyjemny wiersz, o niebo lepszy od niektórych tandet tutaj, on jest w stanach wysokich, jest Fly dobrze, napisałaś swoim"tempem", to Twój styl, pozdrawiam, jacek.
M._Krzywak Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Akurat ten jest całkiem całkiem, na pewno bardziej naturalny niż inne wydmuszki. Na plus. Pozdrawiam.
6 kilo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ja Ci Fly plusa nie mogę ofiarować, z przyczyn formalnych, ale też jestem z Tobą, jacek.
kasiaballou Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. opinia tego typu nie była tu potrzebna nie potrzeba, ale takich psychodelicznych wypocin Twojego autorstwa. trochę samokrytycyzmu ;) do tego tekstu jest potrzebny translator, żeby przełożyć "na nasze" - dziwaczna inwersja, kulawa stylistyka - strzępek nielogicznych, infantylnych myśli. grafomania, a teraz dalej ćwierkaj w temacie - mnie ćwierki nie wzruszają, tylko śmieszą, jednak komentować i tak będę :P na warsztat pióro prostować! ;D!
Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. opinia tego typu nie była tu potrzebna nie potrzeba, ale takich psychodelicznych wypocin Twojego autorstwa. trochę samokrytycyzmu ;) do tego tekstu jest potrzebny translator, żeby przełożyć "na nasze" - dziwaczna inwersja, kulawa stylistyka - strzępek nielogicznych, infantylnych myśli. grafomania, a teraz dalej ćwierkaj w temacie - mnie ćwierki nie wzruszają, tylko śmieszą, jednak komentować i tak będę :P na warsztat pióro prostować! ;D! Twój sposób pisania komentarzy oraz twoja grafomania to iście ekstrawersja mieszania czymś, czego nie jesteś w stanie objąć ani pojąć. Pisz sobie komendy i komenty. Przestaną na nie odpisywać, w tym ja też.
Fly Elika Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie łapiesz nic. Trudno
Rekomendowane odpowiedzi