Anna_Para Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 tak kochałabym po staremu tradycyjnie całowała środek dłoni potem łupinki powiek poprawiała węzeł krawatów jak minął dzień pytałabym co wieczór pisząc nowy jadłospis milkła nocą żeby patrzeć i słuchać jak nie śpisz, oddychać razem jednym rytmem obok nad tobą dookoła ciebie budziłabym przypinaniem ostrogi jednym paznokciem rysowała na stole oceany wiosek z uprawą lawendowych pól w donicach na parapecie hodowała czterolistną koniczynę co dnia co dnia co dnia
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 ładny wiersz, tylko "...ałabym" troszeczkę, w moim odczuciu, za dużo i chyba trudno coś z tym będzie zrobić. kłaniam się i pozdrawiam
klubo Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 podobnie jak Sylwester- ale ma urok- pozdrawiam
Anna_Para Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Sylwestrze: Dziękuję za czujność. Trochę pozabierałam:) Chyba lepiej? Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Klubo: Dzięki za "urok". Pozdrawiam, Para:)
krzysztof marek Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 co dnia co dnia co dnia ale dla czego głupio tak...? "codzienne" kochanie jest najtrudniejsze i najwartościowsze ze wszystkich uczuć! podoba mi się niesamowicie Twój wiersz Aniu! pozdrawiam ciepło :)
Waldemar Talar Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sympatyczny i pachnący miłością wiersz Anno -a te - głupio o którym wspomniał Krzysztof bardzo na miejscu ponieważ ukazuje jak bardzo można kogoś kochać . Myślę że się nie mylę i że choć troszkę mam racji . Tak że reasumując całość na tak . pozd. i życzę miłego dnia
HAYQ Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Anno, pożycz mi tej peelki na wakacje, ani chybi odparowałbym :) Świetne, pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 a jednak się dało! :o ;) tak, teraz jest znacznie lepiej :) i podpisałbym się pod HAYQ, ale żona mi nie pozwoli ;) muszę jednak przyznać, że trochę mu zazdroszczę... tzn. temu, do którego te słowa/myśli :) pozdrawiam i do poczytania :)
Anna_Para Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Ledwo: Dzięki serdeczne za czytanie, za czas poświęcony na komentarz:) Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Krzysiu: Jak zwykle - pięknie dziękuję! Serdeczności, pozdrawiam cieplutko, wiosennie, Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Taruniu: zdecydowanie "mnie" - masz rację! Dzięki bardzo, bardzo! Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Waldemarze: Oczywiście, że masz rację, dzięki, że "na tak". Pozdrawiam serdecznie, Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 HAYQ: Dzięki za czytanie i komentarz! Zapytam peelkę, co ona na to:) Serdeczności, Para:)
Anna_Para Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Sylwestrze, jeszcze raz dziękuję za cenne uwagi! Cieplutko pozdrawiam, Para;)
Anna_Para Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Krwawa Marysiu: Proszę bardzo! Cieszę się, że się podoba. Jeśli ostatnia gorsza, coś jeszcze w niej podłubię, ale w zasadzie (przyznam się) nie jest to tekst warsztatowy, więc nie obiecuję, że będzie piękniej;) Cieplutko, Para:) (Mówimy tu sobie per ty;)
Baba_Izba Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Wiersz emituje dobre prądy, miłe nastroje, roztacza miłą, wiosenną atmosferę kochania, pachnie lawendą, budzi westchnienia. Ach! Serdecznie pozdrawiam - baba
Anna_Para Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 Babo: Bardzo mi bardzo! Oj, jak się cieszę! Cieplutko, wiosennie, Para:)
cezary_dacyszyn Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 tym razem wiersz z Parą ! Fajnie uroczo uroczo uroczo :-)
Rekomendowane odpowiedzi