jan_komułzykant Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 w 94 wyległem jak wszyscy wtedy na chodniku wśród Ormian Bułgarów Rosjan mafia ścigała Wietnamczyków nikt jakoś nie ruszał rano nim nadszedł ktokolwiek z biegu w niedzielę od skośnych oczu szczeniaka wziąłem miodowo czarny puszysty kłębek łapska niedźwiedzie wzrok migdałowy pysk mi od razu pod pachę wsadził i już go nie ma za uśmiech Kaukazu i kreski w oczach gęby złotych zębów błyskprzepadł
Stefan_Rewiński Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Podoba mi się. Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2010 Co to za imię dla psa, Mat? Mateusz, to bym się zgodził. Urokliwy wiersz, jasno napisany, wiadomo o co chodzi a i poezję się czuje, jak go czytać na wietrze. dramatyczna puenta? ;P ładne, ładne, zdrówko, Jimmy
jacekdudek Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 nie trafił, ale dobrze skrojony, pozdrawiam
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Troszkę przyciasny kołnierzyk, krawat też może uciskać - niepotrzebnie tak mocno zawiązywać, poluzować, poluzować. Wyszło zatem troszkę nieporadnie, choćby " "gęby złotych zębów błysk", jednak ogólnie chwyta klimat. To jest dobra droga Pozdrawiam Mariusz
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Stefan Rewiński dziękuję i też pozdrawiam jan ko
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Jimmy Jordan imię jak imię Jimmy spoko żart zrozumiałem puenta tylko lekko dramatyczna, bo dramat się skończył ale wietrzę, że się podobało. dzięki zdrowia jan ko
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 ledwo głupi szczerość w cenie, dzięki a miodowo-czarny jest taki, pozdrawiam jan ko www.morusek.pl/zdjecia/dodane/Sprzedam-psa_Rottweiler_20110719144621.jpg
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 jacekdudek oki wpadnij następnym razem pozdr. jan ko
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 MARIUSZ RAKOSKI nieporadnie - to jeszcze chwytam i rozumiem wszystko może uciskać ale gdzieś ty ten kołnierz zobaczył z krawatem ;p to ulica, baby z koperkiem chłopy z jajami Rumun z kartonem i napisem „daj mi”. no dobra kumam w formie coś ci uwiera ale tu bardziej już nie wyluzuję może następnym razem, dzięki pozdrawiam jan ko
H.Lecter Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Mocno niezgrabne (w 94...rano) ale ma oryginalny "smak" autora. Jest w tym coś ujmującego... :)
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 H.Lecterw tysiąc dziewięćset dziewięćdziesiątym czwartym rano jest piękniej i lepiej ;) ale nie taniej, a w 94 hurt leciał liczyła się ilość i czas - kasa robiła się sama zgoda - liczebnik źle wygląda, też mi się nie podoba masz pomysł na tego brzyda, dawaj :) dzięki koment równie ujmujący co trafiony (w dychę) z liczebnikiem jan ko
bestia be Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 nie mam przekonania , więc pozostaje wstrzymać sie od głosu, jednak szacuneczek bestia
Jolanta_S. Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 gęby złotych zębów błysk to mi/sie nie podoba - może coś inaczej :))) rok nie wiem 1994??? wiersz ciekawy no i smutny ciutek... serdecznie pozdrawiam - Jola
Aleks Kleks Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 niezłe wierszydło za serducho łapie
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 bestia be ale zajrzałeś, nie pogryzłeś szacunek jan ko
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Jolanta S. "gęby złotych zębów błysk to mi/sie nie podoba - może coś inaczej" tak 94 - ty nie podoba się bo tak jest bez sensu wyjęte z kontekstu tekstu spróbuj tak:za (uśmiech Kaukazu i kreski w oczach) gęby złotych zębów błyskprzepadł no jak ok? no to serdecznie jan ko
jan_komułzykant Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2010 Aleks Kleks "niezłe wierszydło za serducho łapie" no nareszcie masz serducho :) dzięki jan ko
Jolanta_S. Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co czytałam sobie jeszcze raz i już wiem, teraz mi pasuje, mocny tekst!!! serdecznie - Jola
Rekomendowane odpowiedzi