Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 ma w wyhodowanym przez siebie krajobrazie miejsca które łatwiej rozpoznaje kąt padania światła żyje niezmiennie przyjazny szukając na zdjęciach pożywki dla wyobraźni kolejny papieros smakuje powoli nie śpieszy się przecież i tak jest już spóźniony co najmniej rok
Magda_Tara Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2010 a ja jakieś 25 piękny wiersz, Krzychu też tak mam, coraz częściej...ale dużo gorzej bo nie palę :*
Baba_Izba Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Dobry wiersz, nie jestem pewna, ale moim zdaniem bez "żyje" w trzecim wersie?? Serdecznie pozdrawiam - baba
Ewel K Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Po przeczytaniu komentarza Baby, bez "żyje" rzeczywiście lepiej. Ale podoba się, pozdrawiam;)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też nie palę, czasami. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można też stworzyć własny krajobraz. Pozdrawiam ciepło Ado Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zappa jest bardzo klimatyczny, lubię taką muzykę i teksty, przekorne. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na początku zamiast "żyje" było "jest", zastanowię się co z tym fantem zrobić. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi że Ci się podoba ten tekst. Spróbuję coś zmienić w wersie z "żyje". Pozdrawiam Krzysiek
Niemy Krzyk. Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Świetny, nastrojowy wiersz Krzysztofie:) Cieplutko pozdrawiam, M.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można też stworzyć własny krajobraz. Pozdrawiam ciepło Ado Krzysiek W takim razie, Krzyśku, szykuje Ci się przemeblowanie. Ślicznie pozdrawiam. Mam tylko wyrko i laptopa, więc przemeblowanie może być wskazane. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi, właśnie na nastroju najbadziej mi zależy. Pozdrawiam M. Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi