Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 nie powiem ci kim jestes byłaś obok i daleko szukałem zwierciadła odbicia nie dotykałem mówiłaś czas goi ciało i że ja jestem obok jak czas okrutny a teraz jesteśmy znowu obok siebie czytamy patrzymy w ekran zgadujemy jutro oni zaglądają czasem podają policzki dłonie mówią do zobaczenia powiem ci kim jesteś jesteś
Wilcza Jagoda Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefff, w kącikach oczu przysiadła mi kropla... nie pozwoliłam jej spaść zablokowałaby klawiaturę ukradkiem wytarłam a ta następna zatkała mi krtań i dławi wzruszeniem i nic więcej nie powiem uściskowuję WAS oboje :)))
kasiaballou Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 prześliczny jest ten wiersz. pozytywka :)) i pozdrówki kasia.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefff, w kącikach oczu przysiadła mi kropla... nie pozwoliłam jej spaść zablokowałaby klawiaturę ukradkiem wytarłam a ta następna zatkała mi krtań i dławi wzruszeniem i nic więcej nie powiem uściskowuję WAS oboje :))) Dzieki Wilczyco, tak wygląda miłość. Jednak CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Kasiu, bardzo, CCC.
LadyC Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Tym razem nie dociera do mnie. Może to tylko kwestia gustu. Serdecznie :)
JacekSojan Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 dziś Stefanie jesteś Wielki - wielkim poetą - wiersz - mucha nie bzyczy ( Anna też nie piska); dobra artystyczna robota; gratuluję; świetna pointa! - bez wątpienia - Jesteś! jestem za Henriettę wniebowzięty, abyście nadal zażywali ziemskich rozkoszy, z solą i miodem na zmianę; (może być wymiennie: ocet i wino - ale o tym też jest ten wiersz); -jestem obok / jak czas okrutny pozdrawiam serdeczności dla Was oboje :)) J.S
JacekSojan Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 nie sądzisz Stefanie, że czas na kolejny zbiorek? - ponownie piszę się na Posłowie; byłoby co zaprezentować - i tak jako poeta jesteś rozpoznawalny jak nikt, bo t a k nikt nie pisze; pozdrawiam J.S
jacekdudek Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 no nie wiem, wadzi trochę ten narcyzm, podciąganie, perspektywa, pozycja wygranej, końcówka i owszem mistrzostwo, siła znaczenia, pozdrawiam serdecznie
Agata_Lebek Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł bardzo fajny, ale lekko niedopracowany (w każdym razie sprawia takie wrażenie). Podałabym swoją wersję, ale nie wypada. Ma się podobać Henriecie, a nie mnie ;) CCC :))
Franka Zet Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Stefan, plus za otwarte męskie zagadanie. Tak, tak - mówcie coś z serca czasem, panowie :) Mniejsza o składnię i doskonałość literacką.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Lady, CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozpieszczasz mnie Jacku. To zaszczyt otrzymać od Ciebie taką opinię. Dziękuję. Pozdrawiam. P.S. O tomiku myślę. Twoje słowo będzie niezbędne.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, bardzo. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł bardzo fajny, ale lekko niedopracowany (w każdym razie sprawia takie wrażenie). Podałabym swoją wersję, ale nie wypada. Ma się podobać Henriecie, a nie mnie ;) CCC :)) Dzięki Agato, wrażenie niedopracowania celowe, ja też jestem niedopracowany. Dawaj swoją wersję. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Franka, zgoda, wiersz ma być z serca, zwłaszcza dedykowany. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, szczególnie, że ocena "zacne" pochodzi z obszaru wina. Pozdrawiam.
Jadwiga_Graczyk Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Stefanie co tu dużo mówić, jestem pod wrażeniem. Bardzo ładny wiersz. Wzruszyłam się i postawie dalej .... Pozdr. Prosze zajrzyj do mnie na warsztat, podpowiedz.cosik.
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jadwigo, napewno zajrzę. CCC.
Rekomendowane odpowiedzi