HAYQ Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabiegi się skończyły ;) u mnie się wyświetlają dobrze - Firefox, ponoć najlepszy do tego (bo rudy?), a zresztą... ważne, że w ogóle są - mogłem przecież być złośliwy ;) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mogę potwierdzić, w Firefoksie wszystko ma na swoim miejscu ;). Pozdrawiam :)
HAYQ Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mogę potwierdzić, w Firefoksie wszystko ma na swoim miejscu ;). Pozdrawiam :) Dzięki :)
Jolanta_S. Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mogę potwierdzić, w Firefoksie wszystko ma na swoim miejscu ;). Pozdrawiam :) Dzięki :) ...oooO............... ....(.....)....Oooo... .....\..(......(.....).... .......\_)......)../...... ................(_/....... ...BYŁAM .............. .......... TU ........:D :D :D RUDA :)*
HAYQ Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WIDZĘ... o, ładne stringi ;))
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WIDZĘ... o, ładne stringi ;)) coś źle policzyłam palce, myślałam, że... no ale stringi... i czerwone jak moje pazurki ;)
HAYQ Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. WIDZĘ... o, ładne stringi ;)) coś źle policzyłam palce, myślałam, że... no ale stringi... i czerwone jak moje pazurki ;) no, faktycznie czerwone stringi... i biustonosz ;)
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. coś źle policzyłam palce, myślałam, że... no ale stringi... i czerwone jak moje pazurki ;) no, faktycznie czerwone stringi... i biustonosz ;) [color=#FF0000]całe w koronkach ;))[/color]
HAYQ Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 hahahaha Daj spokój Jolu, ważne to rude pod spodem, nie koronki ;)))
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hihihi... mnie zamurowało!
HAYQ Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Jolu, może dajmy spokój, właściwie nie wiem ile masz lat, a nie chciałbym wyjść na tego, co z cukierkami lata. Pa :)
Jolanta_S. Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację dajmy s/pokój, chyba jestem na to za stara ;) lubię tak czasem żartem, było fajnie - dzięki :)) właściwie powinien być taki dział żartów na tym org-u. pod wierszami nie wypada. no i ten wiek jakiś przedział... serdecznie - Jola
Rekomendowane odpowiedzi