HAYQ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odpozdrawiam równie serdecznie :)
Magda_Tara Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :(((((((( no weźźźź, z takymy nogamyyyyyyyyy??????????? niestety, za bardzo roztańczone ;)) :(( i co? wywalcowały? a chociaż wiesz, w którym kierunku? na zachód? (do enerde?)
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, może przy katowickiej stoją? ;p ;))
Baba_Izba Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Ale za to oczka - wiedzą czego chcą! Ogólnie, jest dobrze, nawet bardzo! Myśl jest najważniejsza, myśl! Serdeczności - baba
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Babo, to jej oczka w głowie ;)) Pięknie dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
f.isia Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak patrzę i patrzę... i rzec mogę, że pęciny ci u niej najlepsze ale im wyżej, tym gorzej ;) a już najgorszejsze są te zapałki z zwężykowanych ślepiach (licho meduzy, jak widać spać nie chce), wiesz co Hajku? dobrze coś ją poniechał :))
HAYQ Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Czystej, arabskiej krwi rumak, jako i białogłowa, smukłością pęciny winny na równi oko cieszyć. Białogłowy pęcina, jednakowoż, jak szabli rękojeść, do rycerskiej garści dopasowana być musi. A po co? Tegom już od imć Zagłoby nie dosłyszał. Azaliż dumam, że nie o wierzganie chodziło. A już ci. Poniechał hał hauuuuuuuuuuu ;))) Dzięki f.isiu, o meduzach inną razą pogwarzym. Pozdrawiam. PS Coś chyba naprawiałaś, bo u mnie na górze równiejsza jakaś ;))
Jolanta_S. Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raz, że pękam ze śmiechu, coś ty malarzu robił malując ten akt, czy to do mojego wiersza, który w warsztacie? cyt: akt kochanej kobiety zapach terpentyny w warsztacie twoje włosy barwię jesienią piersi delikatnie – czuję pożądanie a pędzel muska płótno kusi… może by tak… no jak było - nie muszę pytać ;))) ale byś mi tak na "W" do tgo jakś skromny kom... fajna rozrywka... hihi... serdecznie i z uśmiechem ♥JOLKA♥
Magda_Tara Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raz, że pękam ze śmiechu, coś ty malarzu robił malując ten akt, czy to do mojego wiersza, który w warsztacie? cyt: akt kochanej kobiety zapach terpentyny w warsztacie twoje włosy barwię jesienią piersi delikatnie – czuję pożądanie a pędzel muska płótno kusi… może by tak… no jak było - nie muszę pytać ;))) ale byś mi tak na "W" do tgo jakś skromny kom... fajna rozrywka... hihi... serdecznie i z uśmiechem ♥JOLKA♥ :))))))))) o rany! u Jolki wszystko na swoim mniejscuuuu taka z Ciebie malarzyna, HAYQ eeeeetaaaam! buziak dla ŁOBU! :)))))))))))))
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak napiszę, że do Twojego, to nie uwierzysz, jak, że nie do Twojego, to się obrazisz ;))) Ale dzięki, że zajrzałaś. Może też zajrzę... tylko, czy Cię zastanę? ;))) Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Jolanta_S. Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak napiszę, że do Twojego, to nie uwierzysz, jak, że nie do Twojego, to się obrazisz ;))) Ale dzięki, że zajrzałaś. Może też zajrzę... tylko, czy Cię zastanę? ;))) Pozdrawiam. Oj do, do mojego - HAYQ byłeś przecież wcześniej, 'ostał' ślad :))) wiersz kipi na zecie - aż boli! serdecznie - Jola p.s. popraw mi biust ;DDD
HAYQ Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) e... nie wierzę i chciałabyś poprawiany biust? Zresztą, chyba mnie przeceniasz ;) Serdecznie pozdrawiam.
Jolanta_S. Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) e... nie wierzę i chciałabyś poprawiany biust? Zresztą, chyba mnie przeceniasz ;) Serdecznie pozdrawiam. dawno przeceniłam - ale nikt nie chce kupić;)) przepraszam, nie mogłam się opanować. chyba mi wybaczysz? ____________$$$$ ____________$__$ ____________$__$ ____________$__$ ___________$___$ __________$_____$ _________$_______$ ________$_________$ _______$___________$ ______$_____________$ ______$_____________$ ______$_____________$ ______$____________$ ______$____________.$ ___$$$$$$$$$_______.$ __$_________$______$ _$___________$_____$ $_______~~_~~_$$$$$$$$$$$ $____~~_~~~~~~$________.$ _$__~~~_~~_~~$___~~__~~_$ __$__~_~~_~~.$_____.~~~~~_$ ___$_~~~~~~$_$___~~~~~.~~$ ____$$$$$$$$$_$__~~.~~_~~~$ ________$$_____$_~~.~_~~~$ ________$$______$$$$$$$$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ ________$$__________$$ _______$$$$$________$$ _____$$$$$$$$_______$$ __________________$$$$$$ serdecznie i buziak - Jola
HAYQ Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 malina, mmm... czerwone, mmm... z pewexu i jeszcze z buziakiem :) No co Ty, ja się nie gniewam :*
a._mrozinski Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2010 Piersi się źle wyświetlają. Ale może to zabieg poetycki? Arek
Rekomendowane odpowiedzi