Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Nie wiem, tak wiele nie wiem i to jest piękne. Pogodowa ruletka, wiraże i miraże życia. Niespodziewane lato, nagłe, jak przebiśnieg spod śniegu. Zmienność świata i ludzi. Bukiet doświadczeń, który zmienia wszystko, abym wszystko zmienił. Poezja tylko niezmienna, jak znamię, albo plomba, co ratuje przed bólem. Kropla, która drąży, niesie, definiuje. Wschodzę i zachodzę, dla Niej, a ona czuwa, stwarza, wsiąka. Jest moją grupą krwi. Jak cień przy mnie, gdy coraz jaśniej, zaczynam nowy dzień.
    • @Czarek PłatakZdjęcie pochodzi z Beskidu Niskiego, to obszar Łemkowszczyzny. Pozdrawiam. :) @Waldemar_Talar_Talar@Marcin [email protected]@MigrenaSerdecznie Wam dziękuję! :)
    • @Berenika97 to powiedzenie przywołam stare nawet makijaż stosuj z umiarem :)))) @andrewprzypomniałeś:  

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Oby pokojowo żyć i będzie dobrze:)
    • @Bożena De-TreStąd się bierze kreatywność. :)  @Jacek_SuchowiczBardzo dziękuję!   Drewniane ściany pachną wiekami, modlitwa wzbija się ku niebu, a ja stoję między światami, szukając tego, czego mi trzeba. Rozumiem ten magnetyzm świątyń, gdzie czas się zatrzymuje w biegu. Bo piękno to nie tylko forma, lecz kojący dotyk Najwyższego. @huzarcBardzo dziękuję! :) @andrewBardzo dziekuję! :) @Alicja_WysockaPodkarpackie cerkwie  są architektonicznie pięknie wpisane w górski krajobraz. Same w sobie to dzieło artystyczne i mają niezwykłą atmosferę. A dwa drewniane kościoły to perły europejskiej architektury drewnianej. Bardzo dziękuję i pozdrawiam. :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...