zak stanisława Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 o świcie wypełza spośród pokracznych zakrzywień ulic otrzepuje z mroku ukryte domy pełne wspomnień w sepii rodzimy się od nowa wliczając przeoczone okazje w zarodku kiełkujemy zwyczajnie czekaniem z siatką na czole. wychodzimy w miasta poskręcane cienie gdzie zamiast nieba są anteny z kolejną kumulacją świtów pozbawionych świadomości dojrzewającej ślepoty i od początku
Agata_Lebek Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oprócz "niepotrzebnych" akapitów, wszystko mi się podoba w Twoim wierszu Staś :) a najbardziej to: otrzepuje z mroku ukryte domy pełne wspomnień w sepii Smoczek ;)
zak stanisława Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Agaś, bo w miejsce aka-pitu, powinno być świt U! hihi dzięki przemyślę cmoook
Agata_Lebek Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja mam zeza na takie graficzne zabiegi ;) Ważne jest to co wśrodku wiersza, więc no problem :))
zak stanisława Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 jasne, ja też, alemyślałam, że tak będzie oki, a czy jest? widac nie, skoro zwróciłaś uwagę... ale, niech tam, cmook 3x
bestia be Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 podoba się w całości pieknie napisana liryka serdecznie be
janusz_pyzinski Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawy i co ważniejsze wysoki Twój poziom Stasiu (myślę oczywiście o wierszu) pozdrawiam cieplutko
Bernadetta1 Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 bardzo fajnie Stasiu...rozgosciłam sie u Ciebie na dobre;)...pluskne sobie jeszcze:)cmok:)
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 bestio, bardzo dziękuję za słowa:) miłe Januszu, powiadasz , że poziom wysoki, oj tak,sięga po uda... a ile do odgarniania hihi, (myślę o śniegu, )a za poziom liryczny, dziękuję, :))))) Bernadetko, miło cię gościć na dobre :)) a wszystkim państwu, miłego dnia duuużo słońca
Grażyna_Kudła Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli ma być z graficznym "ekscesem" to może zostawić temu świtowi trochę więcej miejsca jak myślisz Stasiu bo ja tak: wystarczy to, co pod świtem potraktować enterkiem i wszystko wyrównać trzy kropki w tytule i zakończeniu też chyba niepotrzebne, bo i tak ładnie się klamruje pozdrawiam serdecznie Grażyna
HAYQ Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Witaj Stasiu, kłaniam się z zakrzywionej bramy :) Przelatujesz jak zawodowiec. Wszystko w najlepszym po - ziomie, ;) pełna harmonia i prostota, wszystkie zakrętasy, kiełkujące narodziny. Usepione, dodaje klimatu i smaku Ładnie. (akapity :/ nie tutaj prosto zawsze lepiej) Serdecznie pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 HAYQ, mmm, jak ładnie brzmią te słowa w twoich ustach.:P Pozdrawiam zza węgła olbrzymiej koooopy śniegu:)) Grażynko, skoro wszyscy tak mówicie o tych ekscesach aka-pitowych, to sieich pozbędę cmoook
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Dobrze jest Stasiu. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znana Stasia, którą lubię, nie może spać i wstępuje w świat, wspomima sobie, a nawet się rodzi od początku, żałuje, słusznie, zmarnowane okazje, które wrócą albo i nie. Następnie widzi upiory cywilizacji. Jednak uprzejmie informuję, że Ona jest optymistką, bo pisze wiersze, które lubię bardzo czytać, i niech ona optymistycznie. CCC.
zak stanisława Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Och Steeffff, zapłoniłam się na Twe słowa:),kłaniam sienisko :) senkju:) uściski pa andrejch, Ja-godom pozdrawiam ciepło
Dżygita Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dojrzała ślepota jak dojrzewanie albo się zmądrzeje, albo nie:)) Pozdr. serde.:)))
zak stanisława Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dojrzała ślepota jak dojrzewanie albo się zmądrzeje, albo nie:)) Pozdr. serde.:))) jeśli ślepota dojrzeje to ci dopiero będzie... ciemno i glłucho.....wszędzie :) cmook HiC
Rekomendowane odpowiedzi